Ballı çubuk yerine dal darı kullanmanızı öneririm çünkü içinde sığır jelatini var ve bu madde de kanatlılara zararlıSu içiyor onda herhangi bir problem yok ballı çubuk koydum 2 gün önce ondan da çok ama çok az yeme girişiminde bulundu endişelendim yazmak istedim
Sorun yememesi zaten bi kaç sefer yeme girişiminde bulundu hepsi bu sadece su içiyorBallı çubuk yerine dal darı kullanmanızı öneririm çünkü içinde sığır jelatini var ve bu madde de kanatlılara zararlı
4 gün fazla bir zaman benim kuşum geldikten 1-2 saat sonra yem yemeye başlamıştıSorun yememesi zaten bi kaç sefer yeme girişiminde bulundu hepsi bu sadece su içiyor
Pet shoptan mı yoksa üreticiden mi aldınızSorun yememesi zaten bi kaç sefer yeme girişiminde bulundu hepsi bu sadece su içiyor
Pet shoptan aldım dediğim gibi yalnız su içiyor ve ballı krakerinden yedi bi kaç sefer pet shoptaki arkadaşa sordum kuş açlık grevine girmiş diye söylediPet shoptan mı yoksa üreticiden mi aldınız
4 gün fazla bir zaman benim kuşum geldikten 1-2 saat sonra yem yemeye başlamıştı
Dışkılar iyi görünmüyor ne yazık ki... Durumun netliği için dediğim gibi; peçete üzerine yapılmış dışkı görselleri ve video eklerseniz daha sağlıklı olacaktır.Su içiyor onda herhangi bir problem yok ballı çubuk koydum 2 gün önce ondan da çok ama çok az yeme girişiminde bulundu endişelendim yazmak istedim
Kabarma, halsizlik vb. var mıPet shoptan aldım dediğim gibi yalnız su içiyor ve ballı krakerinden yedi bi kaç sefer pet shoptaki arkadaşa sordum kuş açlık grevine girmiş diye söyledi
Ayrıca kuyruk altına dışkılar yapışmış mıPet shoptan aldım dediğim gibi yalnız su içiyor ve ballı krakerinden yedi bi kaç sefer pet shoptaki arkadaşa sordum kuş açlık grevine girmiş diye söyledi
Hayır hatta bugün diğer günlere nazaran daha canlı kafesin içinde sürekli hareket halinde sabahtan beri ötüyorAyrıca kuyruk altına dışkılar yapışmış mı
1-2 saat içerisinde yem yemesi bence özel bir durum, şanslısınız?
Dışkılar iyi görünmüyor ne yazık ki... Durumun netliği için dediğim gibi; peçete üzerine yapılmış dışkı görselleri ve video eklerseniz daha sağlıklı olacaktır.
Dışkılar iyi görünmüyor ne yazık ki... Durumun netliği için dediğim gibi; peçete üzerine yapılmış dışkı görselleri ve video eklerseniz daha sağlıklı olacaktır.
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
premium vitakraftÖncelikle ballı kraker vermeyin birdaha lütfen.
Sitraks ağızdan bir damla olarak verelim. Sonrasında
entrobac gibi bir probiyotik geçelim.
Dışkılara diğer arkadaşlarda baksın, dediğim gibi hiç hoş görünmüyor.
Yem markanız ned
Öncelikle yeminizi değiştirmenizi öneririm.pre
premium vitakraft
çok teşekkür ederim ilginize inşallah olumlu sonuçlar alırımÖncelikle yeminizi değiştirmenizi öneririm.
Bütçenize göre uygun olanı seçebilirsiniz. Diğer arkadaşlarda yem önerisinde bulunabilir...
![]()
Versele Laga Loro Parque Australian Parakeet Mix Sultan Papağanı Yemi 1 Kg sadece 400,00 TL
Versele Laga Loro Parque Australian Parakeet Mix Sultan Papağanı Yemi gibi papağan beslenmesine dair aradığınız tüm ürünlere sitemiz üzerinden sahip olabilirsiniz.www.petmarketburada.com
![]()
Versele Laga Prestige Big Parakeets Paraket Yemi 1 kg sadece 0,00 TL
Versele Laga Prestige Big Parakeets Paraket Yemi gibi yem çeşitleri için aradığınız tüm ürünler için sitemizi ziyaret ederek aynı gün kargo imkanı ile sahip olabilirsiniz.www.petmarketburada.com
![]()
Sultan Papağanı Yemi 500 gr » Dal Darı
Sultan papağanı yemi özellikle evde beslenen kuşlar için tasarlanmış özel içerikli bir yem karışımıdır. Net 500 gr, KDV dahil, Kargo hariç fiyatıdır.daldari.net
Ayrıca grit kuş kumu almalısınız. Suyunuzu hergün içme suyu ile tazelemelisiniz. Gaga taşı mineral blok bulundurmalısınız...
Ayrıca, kafesinizi baştan aşağı temizleyip dezenfekte etmenizide öneririm?
Hocam buyur Buda peçete üzerine dışkısıÖncelikle yeminizi değiştirmenizi öneririm.
Bütçenize göre uygun olanı seçebilirsiniz. Diğer arkadaşlarda yem önerisinde bulunabilir...
![]()
Versele Laga Loro Parque Australian Parakeet Mix Sultan Papağanı Yemi 1 Kg sadece 400,00 TL
Versele Laga Loro Parque Australian Parakeet Mix Sultan Papağanı Yemi gibi papağan beslenmesine dair aradığınız tüm ürünlere sitemiz üzerinden sahip olabilirsiniz.www.petmarketburada.com
![]()
Versele Laga Prestige Big Parakeets Paraket Yemi 1 kg sadece 0,00 TL
Versele Laga Prestige Big Parakeets Paraket Yemi gibi yem çeşitleri için aradığınız tüm ürünler için sitemizi ziyaret ederek aynı gün kargo imkanı ile sahip olabilirsiniz.www.petmarketburada.com
![]()
Sultan Papağanı Yemi 500 gr » Dal Darı
Sultan papağanı yemi özellikle evde beslenen kuşlar için tasarlanmış özel içerikli bir yem karışımıdır. Net 500 gr, KDV dahil, Kargo hariç fiyatıdır.daldari.net
Ayrıca grit kuş kumu almalısınız. Suyunuzu hergün içme suyu ile tazelemelisiniz. Gaga taşı mineral blok bulundurmalısınız...
Ayrıca, kafesinizi baştan aşağı temizleyip dezenfekte etmenizide öneririm?