diğerleri büyüyünce son çıkan minicik hissettiriyor. Muhtemelen normal ölçütünde çünkü erken çıkma durumlarında 1 saati geçmeden ölüyorlar.5. Yavrumuz da geldi ama çok küçük sanki erken mi çıktı bilemiyorum yaşar mı? Emin değilim
O kadar küçük ki gözükmüyor bile yine allta kalmış
Çok şükür yaşıyordiğerleri büyüyünce son çıkan minicik hissettiriyor. Muhtemelen normal ölçütünde çünkü erken çıkma durumlarında 1 saati geçmeden ölüyorlar.
Sahte güvercin yumurtası almak lazım. Çok yavrulu durumlarda iyi olabiliyor ama kesin çözümde değildir.Çok şükür yaşıyor
Çok sevindim inşallah ezilmez sona Kalan yavruyu düşünemiyorum
Maşallah darısı bizim kuşların başınaBirde böyle bir pozumuz olsun dedik
Anneden izin aldık
Valla hocam şuan şeker gibi bakıyor gibi geliyor banaanne epey sinirli bakıyor
Maşallah onlara
İnşallah sizinde kuluçka günlüğüne burada şahit olmak isterimMaşallah darısı bizim kuşların başına
İnşallah hocam çok istiyorum şuan ikiside yuvalıgi kemirip duruyor ama içine girme daha yokİnşallah sizinde kuluçka günlüğüne burada şahit olmak isterim
Yüksek bir yerde ve rahatsız edilmiyorlarsaİnşallah hocam çok istiyorum şuan ikiside yuvalıgi kemirip duruyor ama içine girme daha yok
Aynen öyle hocam gelişimlerine şahit olmak çok keyifliNe hızlı büyüyorlar ya, hep hayretle gelişim hızlarına hayran kalıyorum. Maşallah, son yumurtada çıkar sağlıcakla inşallah
Aile guruba attım herkesin ilk dikkat ettiği en küçüğün haliydiEkli dosyayı görüntüle 27721
En küçüğün tipi çok komik çıkmışYavrucak, kardeşlerinin arasında minicik kalmış, ama yinede yumurtadan çıkmasına çok sevindim. İnşallah bir an önce oda kendini kurtarır
Hocam hepsi de birbirinden tatlı bunlarınn, kırk bir kere Maşallah. Küçükken böylelerse 1-2 hafta sonraki tüylenmiş halleri nasıl olur, çok merak ediyorum