Hafif bu bebeğe destek verilebilir. Ne yazık ki üzerine basılmış ve delinmiş bir miktar ya da yaralanmış.
Malesef öldü 4. yavruydu eğer o bile ezildiyse en küçüğünü düşünmüyorumHafif bu bebeğe destek verilebilir. Ne yazık ki üzerine basılmış ve delinmiş bir miktar ya da yaralanmış.
Üzülmedim desem yalan olur yumurta iken canlanması sebep oldumHiç üzülmeyin hocam çünkü mutlaka oluyor bu tip durumlar. Tırnak batmış belirgin yani
Başınız sağ olsun
Çok doğru hocam bazen akışına bırakmak en doğrusu sanırımBazen hiç düşünmesekte kuşlar kendine göre ayarlamalarını yapıyor. Belki de hiç çıkmaması gereken bir bebekti.
Evet hocam açtılar gözleri son iki tanesi kaldı onlarda kurtardı mi kendini biraz içim rahat edecekgözler açılmış bile, maşallah
Anomm bunlar ne Çok tatlılar. Maşallah hepsineİlk iki renk belli oldu gibi renkli bir kulukca maşallah
Çok teşekkür ederimAnomm bunlar ne Çok tatlılar. Maşallah hepsine
Bende hint bülbülü yavrulatmıştım onların bebekliğine benziyor aklıma onlar geldi. Bir de büyüdükleri zaman tüylerinin çıkması çok güzel bir duygu
Bilmez miyim hocam sessiz sakin dururken yuvalık temizliği için çıkardığımda bir bakıyorum ayaklar folluk dışına çıkmışYuva fotoğrafı çekmek çok Zor. Mutlaka biliyorsunuzdur ama yine de hatirlatmak isterim. 2. Hafrasinda ki bebekler kosturayim derken biz bakarken folluktan atlıyorlar. Bu nedenle alçak bir yerde bakmak en sağlıklısı
Maşallah çok tatlı olmuşlar. Bir tane klasik gelmiş
evet evet, klasik olan o gibi görünüyor. Opal gibiydi ancak klasik şekle dönmüşBilmez miyim hocam sessiz sakin dururken yuvalık temizliği için çıkardığımda bir bakıyorum ayaklar folluk dışına çıkmış
3 tanesi ile zor baş ediyordum bunlarla daha çok ugrasicam gibi
Sağolun hocam
Klâsik olan en büyük olan değil mi?
En çok onun tamamen tüylenmis hâlini Merak ediyorumevet evet, klasik olan o gibi görünüyor. Opal gibiydi ancak klasik şekle dönmüş
Maşallah en başından beri takip ediyorum fatogralarini paylaştığıniz icin teşekkürler çok meraklıyım bende yavrularaŞöyle güzel bir poz verelim dedik ama olmuyur beşi birden sessiz sakin durmuyor follukta