Tekrarlayan ishal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haleee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güncelleme
merhaba triflucan 10.gündeyiz dışkıdaki ve ağzındaki koku azaldı fakat dışkısının şekli hala garip gözüküyor ve kusma hareketini yapmaya devam ediyor. bir de önceki günlerde enerjisi normaldi ama bugün çok halsizdi ve sürekli uyumak istiyordu, iştahı da kötü. artı olarak çok kısa aralıklarla tüy değişimine giriyor. bir hafta yenilenmiş tüyleriyle duruyor sonra tekrar dökülme ve yenileme süreci başlıyor. sizce normal mi? genel durumu yazmak istedim. şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

son zamanlarda dışkıda farklı bir koku var mı?

ACİL YARDIM
Bu akşam aniden öksürmeye ve boğazına bir şey takılmış gibi davranmaya başladı. öncesinde yem falan yemiyordu. ama kaşınırken yumuşak tüylerden yutmuş olabilir. çok uzun süredir öksürmeye ve hızlı hızlı nefes almaya devam ediyor. nefesi de hırıltılı. su verdik içmedi. boğazını ve sırtını ovaladık boğazına baktık ama bir şey göremedik. hala devam ediyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin video çekebilirsem atacağım birazdan

ACİL YARDIM
Bu akşam aniden öksürmeye ve boğazına bir şey takılmış gibi davranmaya başladı. öncesinde yem falan yemiyordu. ama kaşınırken yumuşak tüylerden yutmuş olabilir. çok uzun süredir öksürmeye ve hızlı hızlı nefes almaya devam ediyor. nefesi de hırıltılı. su verdik içmedi. boğazını ve sırtını ovaladık boğazına baktık ama bir şey göremedik. hala devam ediyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin video çekebilirsem atacağım birazdan
yaklaşık bir saattir böyle. kafasını kaşırsak falan öksürmeye ara veriyor ama nefesi hala hızlı yani boğazındaki her neyse kurtulamadı ama tamamen de tıkalı değil anladığım kadarıyla

Kuşun durumu ciddi. Hastalığı ileri. Eğer bir şeyleri kemirmedi ise hastalıktan kaynaklı olabilir böyle yapması. Kuşta ilerleme yok mu ilaçlar sonrası?

Kuşun durumu ciddi. Hastalığı ileri. Eğer bir şeyleri kemirmedi ise hastalıktan kaynaklı olabilir böyle yapması. Kuşta ilerleme yok mu ilaçlar sonrası?
ilaç sonrası dışkı ve ağızdaki koku geçti ama kusma hareketini yapıyo ara sıra. iştahsızlık ve halsizliği vardı dün. bugün normaldi 2 saat öncesine kadar, bu durum da çok ani oldu. kaşınırken beyaz yumuşak tüyleri yemeye çalışıyor bazen alıyorum ağzından görürsem, yine mi öyle bi şey yaptı diye şüphliyim. aralıktan beri ilaç değiştire değiştire kullanıyoruz ilerlememesi için kısa süre düzelip tekrarladı hastalığı sürekli

Hayır birşey yutmasıyla alakalı değil. Sürekli ilaç değiştirdik dediniz ya hangi ilaçları ne dozda ve ne kadar süre kullandığınızı yazın lütfen.

Geri