haftasonu aile hekimi kapalı bildiğim kadarıyla. eczane yazdırmadan vermez mi kesin miSabah ilk iş aile hekimine flagyle şurup yazdırın. İlk etapta 1 damla ağzına damlatın. Yatım suluk suyuna da 6 damla katarak 7 gün verin. Ağza damlatma ilk uygulamaya özel..
Hap varsa 1 tableti iyice ezin un haline getirin. 2 toplu iğne başı kadar tozu 4-5 damla suya karıştırıp tamamını ağzına damlatın veya içirin. Ama yuttuğundan emin olun. Şimdiden suluğunu alın yarın sabah yine aynı şekilde içirin ve yarım suluk suya hapın 1/8'ini iyice suda eriterek verin.Sabah ilk iş aile hekimine flagyle şurup yazdırın. İlk etapta 1 damla ağzına damlatın. Yatım suluk suyuna da 6 damla katarak 7 gün verin. Ağza damlatma ilk uygulamaya özel..
tamamdır çok teşekkürler hazırlayacağım şimdiHap varsa 1 tableti iyice ezin un haline getirin. 2 toplu iğne başı kadar tozu 4-5 damla suya karıştırıp tamamını ağzına damlatın veya içirin. Ama yuttuğundan emin olun. Şimdiden suluğunu alın yarın sabah yine aynı şekilde içirin ve yarım suluk suya hapın 1/8'ini iyice suda eriterek verin.
Tanıdık eczane varsa alıp sonra yazdırırsınız. Şurup formda doz ayarlamak kolay olduğu için şurup alsanız daha iyi ama hapla da olur.haftasonu aile hekimi kapalı bildiğim kadarıyla. eczane yazdırmadan vermez mi kesin mi
Gece ağızdan flagylin hapını ezip suyla vermeyi denedik aşırı panikledi zaten nefes nefeseydi ama bi damla yutturabildik sanırım. Sonra solunumu çok kötüleşti bayılacak noktaya geldi resmen sabah acilen veteriner açtırıp oksijen vermelerini istedik. Veterinere kullandığımız ilaçları anlattık triflucan çok ağır bi ilaç diyip kesmemizi söyledi. Nefes açıcı bir takviye ve şırınga içinde bi ilaç karışımı verip multivitamin ile birlikte suluğuna katın, bitene kadar kullanın solunumu da tekrar kötüleşirse hava aldırın dedi. Herhangi bi teşhis koymadı. Eve gelince solunumu daha iyiydi. Gece de bi saniye bile uyuyamadığı için sakinleşip uyudu. Veterinerin verdiklerini suyuna katıp içirdik, 2 kere içti biraz da daldarı yedi. Şuan sakin marul yiyor ama nefesinden hafif hırıltılar duyabiliyorum. Bu gece tekrarlar diye korkuyoruz. Flagyl'in şurubunu da alabildim eczaneden. Yarın flagyle başlamayı düşünüyoruz..Tanıdık eczane varsa alıp sonra yazdırırsınız. Şurup formda doz ayarlamak kolay olduğu için şurup alsanız daha iyi ama hapla da olur.
bugünkü dışkılarıGece ağızdan flagylin hapını ezip suyla vermeyi denedik aşırı panikledi zaten nefes nefeseydi ama bi damla yutturabildik sanırım. Sonra solunumu çok kötüleşti bayılacak noktaya geldi resmen sabah acilen veteriner açtırıp oksijen vermelerini istedik. Veterinere kullandığımız ilaçları anlattık triflucan çok ağır bi ilaç diyip kesmemizi söyledi. Nefes açıcı bir takviye ve şırınga içinde bi ilaç karışımı verip multivitamin ile birlikte suluğuna katın, bitene kadar kullanın solunumu da tekrar kötüleşirse hava aldırın dedi. Herhangi bi teşhis koymadı. Eve gelince solunumu daha iyiydi. Gece de bi saniye bile uyuyamadığı için sakinleşip uyudu. Veterinerin verdiklerini suyuna katıp içirdik, 2 kere içti biraz da daldarı yedi. Şuan sakin marul yiyor ama nefesinden hafif hırıltılar duyabiliyorum. Bu gece tekrarlar diye korkuyoruz. Flagyl'in şurubunu da alabildim eczaneden. Yarın flagyle başlamayı düşünüyoruz..
ağzına damlatmaya çalışırken olan bi şey değil solunum olayı kesinlikle. zaten damladı mı damlamadı mı ağzına emin olamadık. ondan önce de zaten çok ağırdı durumu. stress daha da kötüleştirdi bence. triflucan 11.gündü dün bugün kullanmadık 3 gün daha flagyl ile birlikte mi kullanalım?Ağzına damlatmaya çalışırken soluk borusuna kaçırmışsınız demekki bir miktar. Triflucan neye göre ağır demiş anlamadım. Kesinlikle kesmeyin. Eğer ağırsa forundan biri çıkıp söylerse kesersiniz. Flagyle de başlayın mutlaka.
veteriner genel geçer konuşan birisiydi ağır ilaç falan demesine şaşırmadım. o ilk çaresizlikle kullandık verdiği ilaçları bi faydası olur diyeAğzına damlatmaya çalışırken soluk borusuna kaçırmışsınız demekki bir miktar. Triflucan neye göre ağır demiş anlamadım. Kesinlikle kesmeyin. Eğer ağırsa forundan biri çıkıp söylerse kesersiniz. Flagyle de başlayın mutlaka.
flagyl şurubun kokusundan huylandığı için suyu içmek istemiyor. sürekli uyuyor, yem yemiyor ama daldarı biraz yiyor ve sürekli tık tık ses çıkarıyor yerken ses daha da fark ediliyor. napıcaz bilmiyorum..triflucan kesilebilir bence. Son 3 gün flagy yapıp duruma bakalım
susamış su içmek istiyor ama suya gagasını sokar sokmaz çıkarıp kafasını sallıyorflagyl şurubun kokusundan huylandığı için suyu içmek istemiyor. sürekli uyuyor, yem yemiyor ama daldarı biraz yiyor ve sürekli tık tık ses çıkarıyor yerken ses daha da fark ediliyor. napıcaz bilmiyorum..
![]()
![]()
![]()
ilk dışkıdaki kabarcık evet dün veterinerden gelinceki dışkıda da vardı diye hatırlıyorumDışkıların renginde kıvamında vs sorun yok ama sanki peçete üzerindeki dışkıda sindirilmemiş tohum mu desem kabarcık mı desem öyle birşey gördüm. Yanlış mı görüyorum acaba siz daha net görürsünüz..