Tekrarlayan ishal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haleee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şuan nefes alış veriş şekli aşırı kötü. elimde flagyl hapı var ama şurubu alamadım onu mu vereyim napayım çok korkuyorum

Sabah ilk iş aile hekimine flagyle şurup yazdırın. İlk etapta 1 damla ağzına damlatın. Yatım suluk suyuna da 6 damla katarak 7 gün verin. Ağza damlatma ilk uygulamaya özel..

Sabah ilk iş aile hekimine flagyle şurup yazdırın. İlk etapta 1 damla ağzına damlatın. Yatım suluk suyuna da 6 damla katarak 7 gün verin. Ağza damlatma ilk uygulamaya özel..
Hap varsa 1 tableti iyice ezin un haline getirin. 2 toplu iğne başı kadar tozu 4-5 damla suya karıştırıp tamamını ağzına damlatın veya içirin. Ama yuttuğundan emin olun. Şimdiden suluğunu alın yarın sabah yine aynı şekilde içirin ve yarım suluk suya hapın 1/8'ini iyice suda eriterek verin.

Hap varsa 1 tableti iyice ezin un haline getirin. 2 toplu iğne başı kadar tozu 4-5 damla suya karıştırıp tamamını ağzına damlatın veya içirin. Ama yuttuğundan emin olun. Şimdiden suluğunu alın yarın sabah yine aynı şekilde içirin ve yarım suluk suya hapın 1/8'ini iyice suda eriterek verin.
tamamdır çok teşekkürler hazırlayacağım şimdi

Tanıdık eczane varsa alıp sonra yazdırırsınız. Şurup formda doz ayarlamak kolay olduğu için şurup alsanız daha iyi ama hapla da olur.
Gece ağızdan flagylin hapını ezip suyla vermeyi denedik aşırı panikledi zaten nefes nefeseydi ama bi damla yutturabildik sanırım. Sonra solunumu çok kötüleşti bayılacak noktaya geldi resmen sabah acilen veteriner açtırıp oksijen vermelerini istedik. Veterinere kullandığımız ilaçları anlattık triflucan çok ağır bi ilaç diyip kesmemizi söyledi. Nefes açıcı bir takviye ve şırınga içinde bi ilaç karışımı verip multivitamin ile birlikte suluğuna katın, bitene kadar kullanın solunumu da tekrar kötüleşirse hava aldırın dedi. Herhangi bi teşhis koymadı. Eve gelince solunumu daha iyiydi. Gece de bi saniye bile uyuyamadığı için sakinleşip uyudu. Veterinerin verdiklerini suyuna katıp içirdik, 2 kere içti biraz da daldarı yedi. Şuan sakin marul yiyor ama nefesinden hafif hırıltılar duyabiliyorum. Bu gece tekrarlar diye korkuyoruz. Flagyl'in şurubunu da alabildim eczaneden. Yarın flagyle başlamayı düşünüyoruz..

Gece ağızdan flagylin hapını ezip suyla vermeyi denedik aşırı panikledi zaten nefes nefeseydi ama bi damla yutturabildik sanırım. Sonra solunumu çok kötüleşti bayılacak noktaya geldi resmen sabah acilen veteriner açtırıp oksijen vermelerini istedik. Veterinere kullandığımız ilaçları anlattık triflucan çok ağır bi ilaç diyip kesmemizi söyledi. Nefes açıcı bir takviye ve şırınga içinde bi ilaç karışımı verip multivitamin ile birlikte suluğuna katın, bitene kadar kullanın solunumu da tekrar kötüleşirse hava aldırın dedi. Herhangi bi teşhis koymadı. Eve gelince solunumu daha iyiydi. Gece de bi saniye bile uyuyamadığı için sakinleşip uyudu. Veterinerin verdiklerini suyuna katıp içirdik, 2 kere içti biraz da daldarı yedi. Şuan sakin marul yiyor ama nefesinden hafif hırıltılar duyabiliyorum. Bu gece tekrarlar diye korkuyoruz. Flagyl'in şurubunu da alabildim eczaneden. Yarın flagyle başlamayı düşünüyoruz..
bugünkü dışkıları

Ekli dosyalar

Ağzına damlatmaya çalışırken soluk borusuna kaçırmışsınız demekki bir miktar. Triflucan neye göre ağır demiş anlamadım. Kesinlikle kesmeyin. Eğer ağırsa forundan biri çıkıp söylerse kesersiniz. Flagyle de başlayın mutlaka.

Ağzına damlatmaya çalışırken soluk borusuna kaçırmışsınız demekki bir miktar. Triflucan neye göre ağır demiş anlamadım. Kesinlikle kesmeyin. Eğer ağırsa forundan biri çıkıp söylerse kesersiniz. Flagyle de başlayın mutlaka.
ağzına damlatmaya çalışırken olan bi şey değil solunum olayı kesinlikle. zaten damladı mı damlamadı mı ağzına emin olamadık. ondan önce de zaten çok ağırdı durumu. stress daha da kötüleştirdi bence. triflucan 11.gündü dün bugün kullanmadık 3 gün daha flagyl ile birlikte mi kullanalım?

veteriner genel geçer konuşan birisiydi ağır ilaç falan demesine şaşırmadım. o ilk çaresizlikle kullandık verdiği ilaçları bi faydası olur diye

triflucan kesilebilir bence. Son 3 gün flagy yapıp duruma bakalım
flagyl şurubun kokusundan huylandığı için suyu içmek istemiyor. sürekli uyuyor, yem yemiyor ama daldarı biraz yiyor ve sürekli tık tık ses çıkarıyor yerken ses daha da fark ediliyor. napıcaz bilmiyorum..

Ekli dosyalar

flagyl şurubun kokusundan huylandığı için suyu içmek istemiyor. sürekli uyuyor, yem yemiyor ama daldarı biraz yiyor ve sürekli tık tık ses çıkarıyor yerken ses daha da fark ediliyor. napıcaz bilmiyorum..
susamış su içmek istiyor ama suya gagasını sokar sokmaz çıkarıp kafasını sallıyor

Hocam 4 ocaktan beri sizi flagyle başlatmak için resmen mücadele verdim. Bir türlü başlatamadım.
Suyu eninde sonunda içmeye başlayacaktır. Bir sonraki suya bir miktar fazla ilaç katın su az içiyorsa.

Dışkıların renginde kıvamında vs sorun yok ama sanki peçete üzerindeki dışkıda sindirilmemiş tohum mu desem kabarcık mı desem öyle birşey gördüm. Yanlış mı görüyorum acaba siz daha net görürsünüz..

Flagyl'in şurubunu bi türlü içmediği ve kusacak gibi olduğu için haptan devam ediyoruz. söylediğiniz gibi 1 hapı ezip yarım suluğa 1/8, 1/7, 1/6 şeklinde 3 gündür veriyoruz. Sesinde hala hırıltı var ama sürekli değil, özellikle geceleri artıyor. Arada öksürük krizi de geliyor.

Bu süreçte kilo da verdi baya. Hergün daldarı veriyoruz aç kalmasın diye. Elma marul falan verince onlarla birlikte normal yemini de tırtıklamaya başladı biraz. Kilo alabilmesi başka ne yapabiliriz?

İki üç dışkısından birinde kabarcık var bağırsaklarında gaz olunca oluyormuş sanırım. Ciddi bir durum mu bu?

Dün ve bu sabahtan dışkılar ekledim. Sondaki çok büyük olan bu sabahtan

Ekli dosyalar

Hocam kusmasından korkmayın ve şurup devam edin. Hap doz karmaşası yaratıyor. Suda dibe çöküyor vs. Siz şurupla 5 tam gün devam edin. Yarım suluğa 6 damla şeklinde.

Geri