tartamıyoruz aşırı tepki veriyo tartıyaKaç gram tartıyormusunuz?
tartamıyoruz aşırı tepki veriyo tartıyaKaç gram tartıyormusunuz?
merhaba powerchol aldık ancak skt 2026 olmasına rağmen ağır bi koku var üründe benim bile midem bulandı. takviyeler hep böyle kötü kokuyor neyse diyip 2 gün powerchol 1 gün kanatlıoil probiyotik verdik ancak kuşum kendini kabartmaya ve yem yemeyi bırakmaya başladı. öncesinde iyiydi. bugün normalde programında vardı ama vermedim durumu anlamak için. bu takviyeyi kullanıp aynısını yaşayan var mı yoksa tesadüf mü??Hocam ben kuşta karaciğer problemi olduğunu düşünüyorum. Enzim içerikli probiyotik ve powerchol kullanmanızı tavsiye ederim.
Powerchol'ün o kadar kötü kokmaması gerekir kullanmayın. Bayatlamış büyük ihtiamalle. Nerden almıştınız ?merhaba powerchol aldık ancak skt 2026 olmasına rağmen ağır bi koku var üründe benim bile midem bulandı. takviyeler hep böyle kötü kokuyor neyse diyip 2 gün powerchol 1 gün kanatlıoil probiyotik verdik ancak kuşum kendini kabartmaya ve yem yemeyi bırakmaya başladı. öncesinde iyiydi. bugün normalde programında vardı ama vermedim durumu anlamak için. bu takviyeyi kullanıp aynısını yaşayan var mı yoksa tesadüf mü??
POWERCHOL 250 ML (Karaciğer düzenleyici,karaciğer koruyucu) burası asıl üretici anladığım kadarıyla nasıl bayatlamış ürün gönderiyorlar anlamadım sorumsuzluk tam anlamıyla. Sabah ablam suyuna oilmix nefes açıcı koymuş eski programına uyup ama ben kusma hareketi yaptığını gördüm zencefil çayı vereceğim şuan yapabileceğimiz başka bir şey var mı? yem yemiyor ve uyuyor.Powerchol'ün o kadar kötü kokmaması gerekir kullanmayın. Bayatlamış büyük ihtiamalle. Nerden almıştınız ?
dışkı bu şekildePOWERCHOL 250 ML (Karaciğer düzenleyici,karaciğer koruyucu) burası asıl üretici anladığım kadarıyla nasıl bayatlamış ürün gönderiyorlar anlamadım sorumsuzluk tam anlamıyla. Sabah ablam suyuna oilmix nefes açıcı koymuş eski programına uyup ama ben kusma hareketi yaptığını gördüm zencefil çayı vereceğim şuan yapabileceğimiz başka bir şey var mı? yem yemiyor ve uyuyor.
daldarı verdik yiyor biraz birazyem yemeyi kesti ise elle besleme aparatı ve maması ile besleme yapmalısınız.
dışkısı baya ishale dönüyo gibi oldu apex bağırsak düzenleyici takviye verdik suyunu içince yem ve elma yemeye başladı çabucak toparlar umarım kızım. yeni bir ürün denerken hep korkardım bu da iyice ders oldu..Ürünü kullanmayın bozulmuş olabilir. Geçici bir zehirlenme yaşamış kuş veya ürünün dozajı fazla gelmiş. Bir iki güne toparlar muhtemelen..
Kullanan bir arkadaşa sordum powerchol'ü bozuk kavun ve gaz yağı karışımı gibi kokusu var dedi. Sizin aldığınız koku da öyleyse sorun yok demektir. Ayrıca üreticisinden almışsınızPOWERCHOL 250 ML (Karaciğer düzenleyici,karaciğer koruyucu) burası asıl üretici anladığım kadarıyla nasıl bayatlamış ürün gönderiyorlar anlamadım sorumsuzluk tam anlamıyla. Sabah ablam suyuna oilmix nefes açıcı koymuş eski programına uyup ama ben kusma hareketi yaptığını gördüm zencefil çayı vereceğim şuan yapabileceğimiz başka bir şey var mı? yem yemiyor ve uyuyor.
Kullanan bir arkadaşa sordum powerchol'ü bozuk kavun ve gaz yağı karışımı gibi kokusu var dedi. Sizin aldığınız koku da öyleyse sorun yok demektir. Ayrıca üreticisinden almışsınız![]()
Aynı dozda 15 gün üstüste kullanan arkadaşlar var sorun yaşamadılar. Eğer bu kuşta ilacın içeriğindeki herhangi bir şeye alerji varsa onu bilemem.Dozaj fazla gelmiştir belki hocam. Vitaminleri bile fazla kaçırdınmı kuşa dokunuyor..