Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, bazen böyle deformasyonlar olabiliyor. Bir bakteri ya da mantar sebep oluyor genelde. Uzadığında dikkatli bir şekilde kesmenizi öneririm. Damara gelmeyecek şekilde. Sorun teşkil etmiyor ama sebebini bulmak gerek. Bir süre vazelin sürebilirsiniz
Bence vazelinlik bir durum değil. O tırnak böyle büyümek istemiş, öyle gidiyor Sebebi genelde arkadaşın dediği gibi bakterisel, mantarsal durumlarda birde bazı darbelerde olabiliyor. Düşecek gibi duruyor ama tabi yakından incelemek gerek.
Bence bir müdahalede bulunmayın. Çünkü ne zamandır böyle bilmiyoruz. Bu şekilde doğmuş ve gelişmiş olabilir.
Yok boyle degildi sıklkla inceliyorum kusun yertarafini. Sadece 1 hafta fazla ilgilenemedim ve bugun gordum. Peki simdi veya dusunce cani aciyormudur. Benim yapabilecegim hic mi bisey yok
Yürümesine hareketlerine sorun teşkil etmiyorsa bense müdahale gerekmez. Gagasında veya ayakların da beyazlık veya olağan durumdan farklı renk değişimi mevcut mu?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.