Merhaba, Çikoyu bugün tuhaf bir hareket yaparken videoda aldım. Aslında gagasinin altını sağa sola surtme hareketi için video çekiyordum, bunu paylaşacaktim, özellikle su içtikten sonra bu hareketi sürekli yapmakla beraber kafesin tavanında, ustundeyken, parmağımdayken falan ara ara yapıyor uzun yıllar muhabbet kusu besledim bu hareket çok garip geldi bana ama acaba gaga yapısının farklılığından kaynaklanıyor ve normalmiş gibi düşündüm hep, yine de anormal bir davranış mi diye sormak istedim. Velhasıl bunu videoda alirken videoda parmağım ıslak olduğu dokunur dokunmaz yapıyor, gagasinin altını tünege sürtuyor seri bir şekilde. Videodaki heyecanlı tavırları telefona olan ilgisinden kaynaklanıyor o yüzden telaşlı gözüküyor, video çekerken telefonu yaklaştırdigim için.
İlk başta da belirttiğim gibi videoda tuhaf bir kafa sallama hareketini iki kez yapıyor bunu ilk kez gördüm ve çok şaşırdım, hamagin ipliğini kemiriyor sürekli acaba kursağında rahatsız eden bir şey mi var sorusu aklıma geldi. Yoksa normal bir hareket mi? Çok korktum açıkçası bir şey olacak diye. Videonun başında iki kez yapıyor. Hamagin kemirdigi kısmının resmini de ekliyorum. Bu arada sonrasında bir daha o hareketi yapmadı gözlemlediğim kadarıyla. Geçen gün gagasinin ucuna yapışmış çok ince iplik parçaları vardı elimle aldım.
İlk başta da belirttiğim gibi videoda tuhaf bir kafa sallama hareketini iki kez yapıyor bunu ilk kez gördüm ve çok şaşırdım, hamagin ipliğini kemiriyor sürekli acaba kursağında rahatsız eden bir şey mi var sorusu aklıma geldi. Yoksa normal bir hareket mi? Çok korktum açıkçası bir şey olacak diye. Videonun başında iki kez yapıyor. Hamagin kemirdigi kısmının resmini de ekliyorum. Bu arada sonrasında bir daha o hareketi yapmadı gözlemlediğim kadarıyla. Geçen gün gagasinin ucuna yapışmış çok ince iplik parçaları vardı elimle aldım.