@Karasu-san@Zafer
Saniyorum bu soruyu kafa egmesi icin sordunuz.
Bugun ilaclarini verdikten sonra 10 dakika dolanip disarda oynamasina izin verdim. 4 Gundur cikartmiyorduk. Bu 35 gunluk oldugundan beri ilk defa herhangi bir gunun tamamini kafeste kalmasi demekti. Normalde sabah 7-8 gibi kapisi acilir, aksam da guvenligi icin 12- 01 gibi kapatirdik. Hic alisik oldugu bir sey degil yani. Alakasi ne derseniz, kafes disinda kafada egiklik, garip bas hareketleri vesaire yok su anda. Saniyorum devamli kapiya ve disardaki oyuncak sepetine bakiyor akillim. Egiklik yonu de kafesin icinde pozisyonuna gore degistigine gore sanirim bi tavir olarak algilanabilir rahatsizliktan ote. Simdi etraftan dikkat dagitacak seylerin hepsini kaldirdim, sadece kafes kapisina bakiyor meselaRahatsizlik / hastalik oldugundan net emin olamadigim icin genetik yatkinliktan mi kaynaklaniyor acaba sorusuna bir cevabim yok.
Diger hareketleri olmasi gerektigi gibi net degil, orda bi degisiklik yok maalesef. Tunekten tunege gecerken vs o kadar isabetli hareket eden kus simdi paldir kuldur yer degistiriyor.
Besin konusuna gelince yemek yeme sikligi ve miktarinda bir degisiklik gozlemlemedim, asagi yukari hep ayni saatlerde ayni miktarda yemeye, ayni miktarda kaka yapmaya devam ediyor. Kakalar yine hic bir probleme isaret etmiyor, tamamen duzgun ve olmasi gerektigi gibi.
Iyi haber olarak ilk doz ilaclardan sonra seyir pozitif yonde degisti diyebilirim son 5-6 saatte.
Umarim aksam, ve yarin daha da iyi olacak.
Evet kafa eğmesi için sormuştum, sanırım alışkanlıklardan ötürü kaynaklanıyor. Kafes dışında eğlendiği bir şeyler varsa gözleri onu arıyor olabilir. Fakat anlamlandıramadığım nokta "isabetli değil de paldır küldür yer değiştirmesi" belli bir şeye işaret etmiyordur umarım. Belki sadece anlık değişimlerden kaynaklanıyordur.
Umarım ilaçlarını bitirdiğinde istediğiniz yere ulaşır, çok geçmiş olsun