Gerwit var hocamStres yapmış olabilir, üşütmüş olma ihtimali de var tabi ki. Enerjilerini yükseltmeleri adına elektrolit veya multivitamin veriniz 1-2 gün
geçici olarak eczaneden georal alınabilir. Bir gün gerwit bir gün elektrolit verilebilir. Akşamları sadece katkısız su veriniz.Gerwit var hocam
Elektrolit nereden alabilirim
Aldım ge oral, kaç gün vereyim ve su ve toz oranı nasıl olsungeçici olarak eczaneden georal alınabilir. Bir gün gerwit bir gün elektrolit verilebilir. Akşamları sadece katkısız su veriniz.
Aldım ge oral, kaç gün vereyim ve su ve toz oranı nasıl olsun
Bu sabah gerwit verildi
Hocam maalesef bir değişiklik yok daha fazla uyumaya başladı
Selam,
Bugün sizler için, arada kullandığım ve yeniden işim düştüğü için aldığım bir elektrolit markasının ürün incelemesini yapacağım. Herkes biliyordur Ge-Oral'ı. Eczanelerde çok rahatlıkla bulabiliyorsunuz. 6,5 tl gibi bir fiyatı var. Bir paketten iki poşet çıkıyor. İçeriği her ne kadar resimden görülse de yine de ekliyorum; Sodyum klorür 2.6 g, Trisodyum sitrat 2.9 g, Potasyum klorür 1.5 g, Glukoz, anhidr 13.5 g. Ürünle ilgili detaylı prospektüsü okumak isterseniz de aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz...
- Taha Aktaş
- Cevaplar: 12
- Forum: Kuşlar için Sağlık ve Bakım Ürünleri
Dışkılarına bakabilir misinizSeyahat sonrası beklenmedik durumlar olabiliyor. Şunu uygulayın diyemiyorum bir belirti göstermeden![]()
Kilolu değil aslında ama lipomu var . Sarı lekeyi bende fark ettim antibiyotik mi vermek gerek acabaDışkılar düzelmiş gibi. Bir tık sarı leke burakıyor oda kiloluysa ondam olabilir.
Antibiyotiklik seviyede bir dışkı değil. Hal ve hareketleri nasıl ?Kilolu değil aslında ama lipomu var . Sarı lekeyi bende fark ettim antibiyotik mi vermek gerek acaba
Bazen neşeli bazen fotoğraftaki gibi uyuyoAntibiyotiklik seviyede bir dışkı değil. Hal ve hareketleri nasıl ?
Gece böyle dışkıladı normal bir dışkı değil. Kabarık durması da varŞuan için belirgin bir sorun gözlemlenmediğinden herhangi bir ilaç kullanmayın. Bağışıklığını kuvvetlendirin ve stresten uzak tutun
Hava çok soğuk bi de ne yapmak gerekirDışkıya göre bakteriyel veya mantarla bağlantılı problemler olabilir. Her ikisi de söz konusu olabilir.
Ben olsam kuşa mikostatin veya trifuculan başlardım. Yarım suluğa 6 damla şeklinde.Hava çok soğuk bi de ne yapmak gerekir
Triflucan mantar için değil mi hocam mantar olduğunu sanmıyorum ya kusma falan görmedim hiç veya diskida yem. Sanki bakteriyel sorun gibi geliyor banaBen olsam kuşa mikostatin veya trifuculan başlardım. Yarım suluğa 6 damla şeklinde.