GülşahKandemir
Forum Sakini
ürün elime az önce geldi. her zaman aldığım marka yemdir. skt 29-03-23. bunu kullanayım mı yoksa iade mi etmeliyim?
Ben olsam iade ederdim Mart ayının üzerinden iki ay geçti boceklenme başlamış olabilirürün elime az önce geldi. her zaman aldığım marka yemdir. skt 29-03-23. bunu kullanayım mı yoksa iade mi etmeliyim?
Rica ederimteşekkür ederim
Aspurun miktarı az ama kısa süreliğine sorun olmaz yemi bende beğendim tozsuz gibi duruyorKonuyla alakalı olduğundan sormak istedim, bado yem kullanan oldu mu hiç? Marketlerde satılıyor genelde, geçen siparişler gelene kadar idarelik alayım dedim ama benim hoşuma gitti, yoklukta kullanılır bayat değil.
Krem darı neymişKonuyla alakalı olduğundan sormak istedim, bado yem kullanan oldu mu hiç? Marketlerde satılıyor genelde, geçen siparişler gelene kadar idarelik alayım dedim ama benim hoşuma gitti, yoklukta kullanılır bayat değil.
bu yem paketini hazırlayanlar hayatında hiç kuş beslememiş belliKonuyla alakalı olduğundan sormak istedim, bado yem kullanan oldu mu hiç? Marketlerde satılıyor genelde, geçen siparişler gelene kadar idarelik alayım dedim ama benim hoşuma gitti, yoklukta kullanılır bayat değil.
İçine aspur koymayıp böyle egzantrik tohumlar eklemeleri garip olmuş@Nur ı. hocam krem darıdan kastı kahverengi ile beyaz darı arasında kalan tondaki darılar için kullandıkları.
aslında çok sık denk geliyorum ama özellikle yerli paketlerde sarı ve ak darı isimlerine daha sık rastlıyoruz. Bazen ayırt etmesi zor krem darıları çünkü beyazlar beklenilen tonda olmayabiliyor ve karıştırılıyor.İçine aspur koymayıp böyle egzantrik tohumlar eklemeleri garip olmuş