Herkese merhaba, muhabbet kuşumu kaybettiğim için elimde bir çok vitamin takviyeleri ve ilaçlar kaldı. Etrafımda kuş besleyen kimse olmadığı için son 2 ay içerisinde aldığım takviyelerin hepsini bir kişiye satmak istiyorum. Hepsini akyolkardeşler, grpet ve veterinerden almıştım. Kargo dahil (ptt) 150 liraya gönderebilirim.
Bir de 4,5 kg yem var, yem seçtiği için o kadar yem almıştım. a21 ve b14'ü de grpet'ten almıştım. İkisini de çok az kullanabildim. Budgerigar (625) ve panicum (420 gr) malum daldari'dan. Kalanlar aspur, yulaf, sarı darı, gardenmix sarı darı, karadenizpet'ten kırmızı dal darı ve hepsini yeni almıştım. Kargo dahil (ptt) 170 tl'ye gönderebilirim.
ilgilenenler özelden yazabilir.
Bir de 4,5 kg yem var, yem seçtiği için o kadar yem almıştım. a21 ve b14'ü de grpet'ten almıştım. İkisini de çok az kullanabildim. Budgerigar (625) ve panicum (420 gr) malum daldari'dan. Kalanlar aspur, yulaf, sarı darı, gardenmix sarı darı, karadenizpet'ten kırmızı dal darı ve hepsini yeni almıştım. Kargo dahil (ptt) 170 tl'ye gönderebilirim.
ilgilenenler özelden yazabilir.