ama yavrular gerçekten çok tatlı olmus ya kıskandım32.420 özel mesajını yayınlattırma bana, kibirden nefret ederim???
Konuşmadan ayrılınca silinmiyor mu o özel mesajlar??32.420 özel mesajını yayınlattırma bana,
Takılıyorum be Murat Abikom??kibirden nefret ederim???
Yaa teşekkür ederim kalan son yavruyu kendime ayırmaya karar verdim?ama yavrular gerçekten çok tatlı olmus ya kıskandım
Yaa teşekkür ederim kalan son yavruyu kendime en iyi o beslenir
Yaa teşekkür ederim kalan son yavruyu kendime ayırmaya karar verdim?
Anaçlar evet gerçekten çok tecrübeli ve uyumlu, bir kere kavga ettiklerini görmedim nazar değmesin? Galiba 6 veya 7. kuluçkalarıymış bu.anaçlar tecrübeliyse ilk yavru, tecrübesizse 2. yavru daha iyi beslenir. kendine ayıracağın yavruları ona göre seçmeni öneririm
Evet bu kuluçkada 6 yumurtadan 4 tanesi çıkabildi maalesef Hey maşallah 9 yumurta çok iyi bir rakam. Bence 7 tane yavru garanti çıkar diyorum tabi bu sadece tahminim?Toplamda 4 yavrumu aldın akif benimde kuşlarımın ilk kuluçkası bugün baktıgımda 5. Yavru cıkmıstı hala 4 yumurta var bi yumurtada ufaktan çatlamış sizce kaç yavru cıkar
Evet bu kuluçkada 6 yumurtadan 4 tanesi çıkabildi maalesef Hey maşallah 9 yumurta çok iyi bir rakam. Bence 7 tane yavru garanti çıkar diyorum tabi bu sadece tahminim?
Evet bu kuluçkada 6 yumurtadan 4 tanesi çıkabildi maalesef Hey maşallah 9 yumurta çok iyi bir rakam. Bence 7 tane yavru garanti çıkar diyorum tabi bu sadece tahminim?
El besleme maması vardır elinizde umarım ? İnşallah yavru ölümü yaşamadan atlatırsınız kuluçka sürecini?İnşallah bakalım gördüğüm kadarıyla 5 yavru var anne kuş yavruları çok sakınıyor inşallah 7 hatta hepsi cıkar biraz büyüsünler fotograf paylasacagım ilk yavru suan 7 günlük ve baya büyümüş çok sasırdım ?
Valla yok baktım da anne hepsini beslenmiş kursakları dolu ayrıca anne kuşlara katiyen yaklaştırmıyorEl besleme maması vardır elinizde umarım ? İnşallah yavru ölümü yaşamadan atlatırsınız kuluçka sürecini?
El besleme maması vardır elinizde umarım ? İnşallah yavru ölümü yaşamadan atlatırsınız kuluçka süreciniannn
Anne baba besliyor onların işine karışmak gibi oluyor bence elle besleme maması olayı ben suan anne ile baba kuşu mükemmel bir şekilde besliyorum zaten herşeyiyleEl besleme maması vardır elinizde umarım ? İnşallah yavru ölümü yaşamadan atlatırsınız kuluçka sürecini?