Merhabalar. Muhabbet kuşum için yem önerisi istiyorum. İnternet siparişi oluşturacağım. Sürekli aynı yemi kullanmak istemiyorum. Güzel önerileriniz varsa sevinirim marka olarak. Bir de Hangi siteler güvenilirdir yardımcı olursanız çok mutlu olurum 

Merhaba gerekmedikçe yem değiştirmek önerilmez.Petmarketburada üzerinden Deli nature 85 alıp sürekli kullanabilirsiniz.Çok kaliteli bir yem.Stok yapacaksanız 1'er kiloluk alın.Geldiğinde vakumu bozulanları cam kavanoza alıp sıkıca kapatın,bozulmayanlar vakumlu kalsın karanlık ve serin bir yerde.Merhabalar. Muhabbet kuşum için yem önerisi istiyorum. İnternet siparişi oluşturacağım. Sürekli aynı yemi kullanmak istemiyorum. Güzel önerileriniz varsa sevinirim marka olarak. Bir de Hangi siteler güvenilirdir yardımcı olursanız çok mutlu olurum![]()
Röhnfried bt amin forte,gervit w,entrobac;4 mevsim kullanılması gereken vitaminler.Alırken en fazla 1 sene kullanacak kadar almanız gerekiyor fazlası bozulur.Petmarketburadada en küçük 100 ml satılıyor tek kuş ise çoğu boşa gider.Karadenizpetten daha düşük mlsini alabilirsiniz.Petmarketburada'dan Deli nature 85i sktsine kadar yetecek şekilde,bu vitaminleri de karadeniz petten alın bence.Kafeste grit kuş kumu ve kalamar kemiği olsun,ayrı bir yemlikte de pelet yem koyabilirsiniz.Çok teşekkürlerKaliteli ise ondan devam edeyim artık. Saklamayı vakumlu cam kavanozlarım var onların içinde yapıyorum. Almam gereken başka neler önerirsiniz? Kış mevsimi geliyor.Farklı vitaminler vb oluyor mu