Yemdeki böcekler

Tolgacaann

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar kefesten yere dökülmüş olan yemlerde bu böceklerden buldum acaba nedir? Kafese de baktım kafesler temizdi. Bilen biri aydınlatabilir mi?
IMG-20210403-WA0033.jpg

O degilde konum mersin dio kalamar varmı kalamar ben bocekleri cozerim :)

Oyla 0
Oyla 0
Fotoyu yarın çekeyim ışıklandırma yok flaşla belli olmuyor
Ok hamam böcegine benzettim yemin icinde ola bilir yem cok fazla bekledi ise ortamda ola bilir bir sürü sebeb ola bilir yarın cek at net bir sey söyleyelim harici olarak kalamar isini cozersek eyce olur

Oyla 0
Böcek aynı böceğe pek benzemiyor. Renk olarakta ayaklar olarakta farklı gibi geldi bana
%90 aynıdır. Kamerayı biraz sallamış konu sahibi o yüzden ayakları farklı gibi gözüküyor. Rengi ise ben flashla çekmiştim böceğin fotoğrafını. O yüzden biraz daha açık renkli benimki. Yemden çıktığını söylediği için aynı böcek olduğunu düşünüyorum:)

Oyla 0
%90 aynıdır. Kamerayı biraz sallamış konu sahibi o yüzden ayakları farklı gibi gözüküyor. Rengi ise ben flashla çekmiştim böceğin fotoğrafını. O yüzden biraz daha açık renkli benimki. Yemden çıktığını söylediği için aynı böcek olduğunu düşünüyorum:)
Bende flashla çektim ama böcekler aynı değil. Benim yolladığım böcek daha büyük

Oyla 0
Yemi degistirmeniz lazim. Bu böcek hizla yayilanlardan ve dişi böcek. Kuluçka yaptı muhtemelen

Oyla 0
Geri