Tolgacaann
iyikus.com Üyesi
Yemle aynı boyda. Nokta kadar yavruları var. Ortam rutubetli değil havalandırması varHamam böcegine benziyor besledigin ortamın fotosunu atarmisinz
Ortamin fotosunu cekermisin kardesim bide böcegin fotosunu cek bi bakaym bu böcek cok hizli yayilir yavru yaparYemle aynı boyda. Nokta kadar yavruları var. Ortam rutubetli değil havalandırması var
Ben toptan almıyorum ama balık pazarında bulunur büyük ihtimalO degilde konum mersin dio kalamar varmı kalamar ben bocekleri cozerim![]()
Gönder gönder gelsin 20 kg 30 kg 100 kg alirım ama boylar 15 cm ve üzeri olursa sevinirimBen toptan almıyorum ama balık pazarında bulunur büyük ihtimal
Uzun uzun yazmayayım. Bu konuyu okuyun aynı olay yakın bir zamanda benim başıma gelmişti. Böcek aynı böcekArkadaşlar kefesten yere dökülmüş olan yemlerde bu böceklerden buldum acaba nedir? Kafese de baktım kafesler temizdi. Bilen biri aydınlatabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 15340
Yellen me yellen meUzun uzun yazmayayım. Bu konuyu okuyun aynı olay yakın bir zamanda benim başıma gelmişti. Böcek aynı böcek
Thread 'Kuluçkadaki Yavrularda Bit mi Var?' Kuluçkadaki Yavrularda Bit mi Var?
Fotoyu yarın çekeyim ışıklandırma yok flaşla belli olmuyorOrtamin fotosunu cekermisin kardesim bide böcegin fotosunu cek bi bakaym bu böcek cok hizli yayilir yavru yapar
Böcek aynı böceğe pek benzemiyor. Renk olarakta ayaklar olarakta farklı gibi geldi banaUzun uzun yazmayayım. Bu konuyu okuyun aynı olay yakın bir zamanda benim başıma gelmişti. Böcek aynı böcek
' Kuluçkadaki Yavrularda Bit mi Var?
Ok hamam böcegine benzettim yemin icinde ola bilir yem cok fazla bekledi ise ortamda ola bilir bir sürü sebeb ola bilir yarın cek at net bir sey söyleyelim harici olarak kalamar isini cozersek eyce olurFotoyu yarın çekeyim ışıklandırma yok flaşla belli olmuyor
Kalamarı haftaiçi araştıracamOk hamam böcegine benzettim yemin icinde ola bilir yem cok fazla bekledi ise ortamda ola bilir bir sürü sebeb ola bilir yarın cek at net bir sey söyleyelim harici olarak kalamar isini cozersek eyce olur
Sana zahmet olmaz ise bir arastır bulamioz ank deKalamarı haftaiçi araştıracam
%90 aynıdır. Kamerayı biraz sallamış konu sahibi o yüzden ayakları farklı gibi gözüküyor. Rengi ise ben flashla çekmiştim böceğin fotoğrafını. O yüzden biraz daha açık renkli benimki. Yemden çıktığını söylediği için aynı böcek olduğunu düşünüyorumBöcek aynı böceğe pek benzemiyor. Renk olarakta ayaklar olarakta farklı gibi geldi bana
Bende flashla çektim ama böcekler aynı değil. Benim yolladığım böcek daha büyük%90 aynıdır. Kamerayı biraz sallamış konu sahibi o yüzden ayakları farklı gibi gözüküyor. Rengi ise ben flashla çekmiştim böceğin fotoğrafını. O yüzden biraz daha açık renkli benimki. Yemden çıktığını söylediği için aynı böcek olduğunu düşünüyorum![]()
Anladım. Yarın bilgi sahibi olanlar yorum yapar o hâlde..Bende flashla çektim ama böcekler aynı değil. Benim yolladığım böcek daha büyük
Teşekkür ederim yine de ?Anladım. Yarın bilgi sahibi olanlar yorum yapar o hâlde..