Çok güzeller elinize sağlıkMerhaba elimde suan bu modeller var düşünürseniz yazabilirsiniz. yine aklınızda bir model varsa onları da yollayabilirsiniz yapabilirim
Çok güzeller elinize sağlıkMerhaba elimde suan bu modeller var düşünürseniz yazabilirsiniz. yine aklınızda bir model varsa onları da yollayabilirsiniz yapabilirim
Teşekkür ederimÇok güzeller elinize sağlık
Öyle de ayıp olmaz mı ben sonraları böyle bir işe giriştim baktım duman sevdi bende çevremdeki arkadaşlara yapıp yollamaya başladımm onların çocukları da mutlu oldu. Dedim ne güzel bütün kuşlar seviyor. baktım baya baya marangoz olmuşum dedim satayım dumanın harçlığı çıksın öyle başladım@Gozclk Daha önce bahsettinizde ben mi denk gelmedim, tanıtım içeren bi başlık açabilirsiniz fiyat bilgisininde yer aldığı
Öyle de ayıp olmaz mı ben sonraları böyle bir işe giriştim baktım duman sevdi bende çevremdeki arkadaşlara yapıp yollamaya başladımm onların çocukları da mutlu oldu. Dedim ne güzel bütün kuşlar seviyor. baktım baya baya marangoz olmuşum dedim satayım dumanın harçlığı çıksın öyle başladım
Imm tamam o zaman yapayım dumanın şansınaYem, Kafes ve Aksesuar İlanları
iyikus.com
Bu kategori bunun için var
Güle güle kullanın, ben teşekkür ederimBugün @Rüştü Okumuş hocamın göndermiş olduğu hediyeler geldi. Boncuğun kontrolünden geçti ve çok beğendi. Bu şahane ve anlamlı hediyeler için @Rüştü Okumuş hocama çok teşekkür ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 10996
Merhaba elimde suan bu modeller var düşünürseniz yazabilirsiniz. yine aklınızda bir model varsa onları da yollayabilirsiniz yapabilir
Hemen istiyorum bir tane.Merhaba elimde suan bu modeller var düşünürseniz yazabilirsiniz. yine aklınızda bir model varsa onları da yollayabilirsiniz yapabilirim