Hangi merhemden alsam hocam hangisi daha iyi gelir sizce evdekilerin tarihleri geçti onları aticam ona göre eczaneden alımDiside kamburlasma başlamış gibi muhtemelen Yumurta var
Erkeğin tırnağı bıraz üstten kırılmış Allah'tan kabuk tutmaya doğru gidiyor
Akşam ışıkları kapatmadan önce yara merhemi sürebilirsin
Terramycin(Teramisin) sürebilirsinHangi merhemden alsam hocam hangisi daha iyi gelir sizce evdekilerin tarihleri geçti onları aticam ona göre eczaneden alım
Anladm hocam biran öyle görünce korktum bendeTerramycin(Teramisin) sürebilirsin
Ama kabuk tutmuş gerek yok gibi yakın zamanda düzelir ciddi bir durum değil
Hocam akşama kadar odalarına girilmiyor akşamda 7 8 gibi panjurlarini kapatıyorum odanın ışık olmasın diye sabaha kadar kapalı duruyor aslında birşeyden mi rahatsızlar acaba uyumamaları için bir sebep yok evde seste yok 1 haftadırYumurta yaklaşmış
Yeterli uyku almıyorlar gibi. Kaçta uyutuyorsunuz?
Evet hocam 4. Olucak bı bır oncekinde dolu vardı damarları belliydi kırıldı bu sefer dinlensin dedim yine dinlenemedi yuvalikta yoktu sonradan taktım bu konuyu açmadan bir gün önceEnerjileri düşük gibi sadece, bir de 3 seferdir -yanliş hatırlamıyorsam- kuluçka deniyorlar
Evet hocam çok yoruldu yuvalık çıkınca dinlenir diye düşündüm aslinda ama yine yumurta geldi takviyeleri bir gün multivitamin 2. 3. Gün saf su 4. Gün probiyotik 5. 6. 7. Gün su 8. Gün BT amin Forte şeklinde haftaya birkez bazen iki haftada bir oluyor çok yogunsam ya mama yada yeşillik veriyorum hocam düzenli olarak4 kulukca bir hayli yorucu olmuştur özellikle dişi için
Ben takip ediyordum ama gözden kaçmış sanırım bu 3 kulukca sanıyordum ben
Takviyeleri nasıl veriyorsun
Mamayı haftada kaç defa yeşillik tüketiyorlar mi ?
Hocam bugün ilk yumurta geldi ama erkek çok bağırıyor neden olabilir4 kulukca bir hayli yorucu olmuştur özellikle dişi için
Ben takip ediyordum ama gözden kaçmış sanırım bu 3 kulukca sanıyordum ben
Takviyeleri nasıl veriyorsun
Mamayı haftada kaç defa yeşillik tüketiyorlar mi ?
Hadi hayırlısı olsunHocam bugün ilk yumurta geldi ama erkek çok bağırıyor neden olabilir
Evet hocam bende aynı şeyi yaşadım kavga var sandım kendi kendine bağırıyor bu sefer kuluckada evde kimse yok neredeyse gözüm gibi bakicam bu seferde dolu olursaHadi hayırlısı olsun
Bence sıkıntı yok
Benim erkek te Deli deli hareketler sergiliyor bazen dişiden fazlaca dişi sanıyor kendini bağırma huyunu bizim kuşta âdet hâline getirdi bazen kavga mı var diye gidip bakıyorum ama kendi kendine bağırıyor özellikle kulukca zamanında
Hadi inşallah dolu olacak diye tahmin ediyorum ben artık öğrenmiş olması gerekiyor erkeğinEvet hocam bende aynı şeyi yaşadım kavga var sandım kendi kendine bağırıyor bu sefer kuluckada evde kimse yok neredeyse gözüm gibi bakicam bu seferde dolu olursa