Guncel arkadaslar.
Istanbul beylikduzu/avcilar/yenibiosna
Kisaca metrobus guzergahi uyar.
Var ama cogu yavru. Veya normal muhabbet dediginiz orjinal turun yesil&siyahi.facebook üzerinden de bakmanı öneririm hocam.
"Jumbo kabagi rainbow kabagi" diye ilanlar var Ustad.Biraz bende bakındım da dediğiniz gibi gerçekten Yerli, pakistan gibi bebek ilanları
Daniel lutolf gibi bir uretim yakisir Hocam size.Piyasa maalesef içler acısı halde. Bir ara ciddi ciddi üretimhane (sertifikalı belgeli) açma planım vardı ancak malum kendi şartlarım ve ülkenin durumundan iyi ki bulaşmamışım diyorum. İnanılmaz zarar gördü pet sektörü (özellikle kuş)
hocam dişi çok güzel ama erkek kuş çok baskın kalıyor. %85 olasılık spangleye ek 1 klasik bebek veriyor. Şahsen ben bu tip mutasyonlarla çekinik ya da klasik parçalı ( mümkünse tarçıni ve sarı yüzlü) seviyorum. Nasıl bebekler istediğinize bağlı bir kararNe dersiniz arkadaslar eslesme icin?
10 aylik disi ve bu erkek.
@Doğanay Y. Ustad bu nasil? Biraz daha dogru herhalde eslesme olarak?hocam dişi çok güzel ama erkek kuş çok baskın kalıyor. %85 olasılık spangleye ek 1 klasik bebek veriyor. Şahsen ben bu tip mutasyonlarla çekinik ya da klasik parçalı ( mümkünse tarçıni ve sarı yüzlü) seviyorum. Nasıl bebekler istediğinize bağlı bir karar
ilginç bir mutasyon olmuş. Sahibi ne olarak grupluyor bunu? anne babasını öğrenir misiniz? Hatta varsa fotoğrafı talep edin hocam. Rainbow tabanlı gibi ama opalini unutmuşHocam çok beğendim ikisini de. Maşallah
Sagdakini alicam Ustad. Soldaki disi.ilginç bir mutasyon olmuş. Sahibi ne olarak grupluyor bunu? anne babasını öğrenir misiniz? Hatta varsa fotoğrafı varsa talep edin hocam. Rainbow tabanlı gibi ama opalini unutmuş
v olayı pek belirleyici bir durum değil. Bence kuş fotoğraf yanıltmıyorsa tip 2 sarı yüz. Vücudundan çok kanat uçları etkilenmiş.Sagdakini alicam Ustad. Soldaki disi.
Sordum ama kendi yavrulari degil bilmiyor yani. Bizim burada eli ayagi dukkani duzgun (temiz) 2 subesi olan petshop arkadaslar.Yarin gidince yine sorarim.
Ustad bir de bu golden face&yellow face
ayrimi;
Yuzdeki sari bolum kafa ve boyuna dogru gozlerin uzerine ve altina "v" seklinde gidecek ona mi bakilir yoksa sarinin parlamasina&renk tonuna mi?
Benim beyin yandi hocam yine siz cw diyince.Çok güzel bir sarıyüz tip2 clearwings tip 1 erkek maşallah.