Çok uzun zamandır bir kanalımız olmasına rağmen pek aktif değil. Özel videolar çektiğimde söylenemez ama varsayalım aktifleştirmek istiyorum bu kanalı ve siz ne gibi içerikler üretmemi isterdiniz? Ne eksik görüyorsunuz örneğin 

Ben aboneyim kanalına ama dediğin gibi aktif değil. Diğer kuşçular napıyorsa aynısını yapabilirsin. Ünal VLOG tarzı bir kanal güzel olabilir. Abone olalım beyler bayanlar.Çok uzun zamandır bir kanalımız olmasına rağmen pek aktif değil. Özel videolar çektiğimde söylenemez ama varsayalım aktifleştirmek istiyorum bu kanalı ve siz ne gibi içerikler üretmemi isterdiniz? Ne eksik görüyorsunuz örneğin![]()
Murat'a katılıyorum. Bugün neşelikanatların perde yöntemini izlediğimde 11 dakika birfiil uygulamalı anlatmış. Ne yazıyorsak, ne tavsiye ediyorsak uygulamalı olarak gösterilsin.Çok uzun zamandır bir kanalımız olmasına rağmen pek aktif değil. Özel videolar çektiğimde söylenemez ama varsayalım aktifleştirmek istiyorum bu kanalı ve siz ne gibi içerikler üretmemi isterdiniz? Ne eksik görüyorsunuz örneğin![]()
O kadar çekim konusunda becerikli değilim. Biraz iyi ekipman ve montajdan anlamak lazım. Az uzak kaldım o sektörden. aRaştırmak gerek.Murat'a katılıyorum. Bugün neşelikanatların perde yöntemini izlediğimde 11 dakika birfiil uygulamalı anlatmış. Ne yazıyorsak, ne tavsiye ediyorsak uygulamalı olarak gösterilsin.
Çok uzun zamandır bir kanalımız olmasına rağmen pek aktif değil. Özel videolar çektiğimde söylenemez ama varsayalım aktifleştirmek istiyorum bu kanalı ve siz ne gibi içerikler üretmemi isterdiniz? Ne eksik görüyorsunuz örneğin![]()
Ben aboneyim kanalına ama dediğin gibi aktif değil. Diğer kuşçular napıyorsa aynısını yapabilirsin. Ünal VLOG tarzı bir kanal güzel olabilir. Abone olalım beyler bayanlar.
![]()
iyi Kuş
Muhabbet Kuşları ve tüm hayvanların da hakları,duygularının olduğunu kanıtlamak; onların sadece birer süs, eğlence, bekçi, oyun hayvanı olduğuna dair düşünce...www.youtube.com