30x20x20 seçeneği varMin. 21x20x20 civarı ölçüler daha uygundur.
Jumbo ya da sultan yuvalığı ölçürleri bu şekilde genelde. Kullanabilirsiniz bence.30x20x20 seçeneği var
Yakınımda petshop olmadığı için seçeneğim azJumbo ya da sultan yuvalığı ölçürleri bu şekilde genelde. Kullanabilirsiniz bence.
Geçen haftalarda düşünmedim değil, "acaba jumbo/sultan yuvalık alsam kuşlarım daha rahat etmez mi" diye. Ancak satıcı, diğer müşterilerin sorularına bu şekilde yanıt vermiş.. Sen ne düşünürsün Murat Abi, muhabbet kuşları için büyük yuvalık alma hakkında ?Jumbo ya da sultan yuvalığı ölçürleri bu şekilde genelde. Kullanabilirsiniz bence.
Son bir sorum var 30luk kalmamış 1 1.5 aya gelirmiş L 21 x B 13 x H 12 cm uygunmu? Alayımmı?Diğerini almaktansa 30 luk olanı alın?
Acelesi yoksa bekleyin bence..Son bir sorum var 30luk kalmamış 1 1.5 aya gelirmiş L 21 x B 13 x H 12 cm uygunmu? Alayımmı?
Şuanda kızgınlık döneminde 2side zamanı olduğu için biraz acelesi varAcelesi yoksa bekleyin bence..
Anladım, başka çareniz yok gibi o hâlde. Fakat yükseklik ve derinlik olarak biraz dar gelecektir kuşlaraŞuanda kızgınlık döneminde 2side zamanı olduğu için biraz acelesi var
Büyük birtane buldum kare şeklinde geniş birde annem hem yavrularının olmasını istiyor, hem satmamak istiyor, hemde çok kuş olmamasını istiyor hahaha.Anladım, başka çareniz yok gibi o hâlde. Fakat yükseklik ve derinlik olarak biraz dar gelecektir kuşlaraMaddi durumun iyiyse, mecburen şuan bu yuvalığı almanı, daha sonra büyük yuvalık mağazaya geldiğinde ise onu satın almanı öneririm. Tabi bütçen yoksa ilk kuluçkayı bununla geçirirler, büyüyen yavrulardan gelen gelir ile istersen yeni yuvalık alabilirsin.