Hocam kafes düştü damarlı olan yumurta kaldı oda hafif çatlakBu en riskli durum bence misafirler yer değiştirsin
Hocam kafes düştü damarlı olan yumurta kaldı oda hafif çatlakBu en riskli durum bence misafirler yer değiştirsin
Hocam kafes düştü damarlı olan yumurta kaldı oda hafif çatlak
hayır aynı oda içinde sorun olmazHocam bulutla yağmurun aynı odada yer değişikliği yapmasının bir sıkıntısı var mi yatılı misafirlerimiz var duvarda asılıydı karşı dolabın üstüne koysam sıkıntı olur mu sizce
Hocam yukarıdan düşmüş ama olmusmudurKırılan, Çatlayan Yumurtaları Mumlama
Kırılan, Çatlayan Yumurtaları Mumlama Kırılan yumurtaya müdahale Çatlayan yumurtalardan yavru çıkar mı? Kuluçka süreci pürüzsüz giderken bazen ufak tefek aksilikler olabilir. Kuşlar bilinçli ya da bilinçsiz yumurtalarını çatlatabilir ya da kırılmasına sebep olabilir. Hafif çatlayan yumurtaları...iyikus.com
Yaptım yinede yuvalikta şuan napıyor bilmiyorum erkek surekli yivaliga bakıp duruyor yumurta çok soğuktu birde yukarıdan düştü o yüzden nolur bilmiyorum bekliyorumKırılan, Çatlayan Yumurtaları Mumlama
Kırılan, Çatlayan Yumurtaları Mumlama Kırılan yumurtaya müdahale Çatlayan yumurtalardan yavru çıkar mı? Kuluçka süreci pürüzsüz giderken bazen ufak tefek aksilikler olabilir. Kuşlar bilinçli ya da bilinçsiz yumurtalarını çatlatabilir ya da kırılmasına sebep olabilir. Hafif çatlayan yumurtaları...iyikus.com
Ne desem bilemedim İnan çok üzüldüm heyecanın yarıda kaldı nedir senin bu misafirlerden çektiğinHocam kafes düştü damarlı olan yumurta kaldı oda hafif çatlak
Hocam kafes kedi yüzünden düştü kapıyı açık bırakmışlar , 4 yumurta vardı hocam sadece 4 tane yaptı bu sefer 1 tane damarlı olan kaldı çok küçük bir delik gibi bişey vardı bende mumla Doğanay hocanın dediğini yaptım diğer 3 tanesi gitmiş bir kaç dakika girdi sonra çıktı girmiyor şuan yuvaliga girsede hemen çıkıyor yumurtayı yerden aldığımda soğuktuNe desem bilemedim İnan çok üzüldüm heyecanın yarıda kaldı nedir senin bu misafirlerden çektiğin
Şuan durum nedir kaç yumurta vardı ve kaç tane kaldı
Yumurta yapması hâlâ devam ediyor mu?
Hocam o yumurtayı napim peki kalsın mi atım mi dinlendiricem kuşları hocam çok korktular dişi içinde uzun bir süreçtiAnladım
Artık olan olmuş üzme kendini
Süreç yeniden başlar o önemli değil üreme yerinin gözden geçilmesi ve senin kuşları dinlendirmek isteyip istememen ile durum şekillenecek
Bence o Yumurtadan artık hayır gelmezHocam o yumurtayı napim peki kalsın mi atım mi dinlendiricem kuşları hocam çok korktular dişi içinde uzun bir süreçti
Bizim kedi hocam ozamn yumurtayı atım kuşlar ayrı odada onu iraya sokmuyodum kapıyı açık görünce hayvan girmiş direkt onunda suçu yok aslında ama yapicak bişey yok artık yağmur toparlasin kendine gelsin de dusunmuyorum yavru almayı zaten artık yuvaligi bu yumurta için sipariş vermiştimBence o Yumurtadan artık hayır gelmez
Kedi sizin mi
Kuşları rahatsız edilmeyecek bir yere koy yuvaligi al hazırda dursun en az bir ay dişiyi dinlesin sonrası Allah Kerim
Olsun siparişi iptal etme acele karar vermeBizim kedi hocam ozamn yumurtayı atım kuşlar ayrı odada onu iraya sokmuyodum kapıyı açık görünce hayvan girmiş direkt onunda suçu yok aslında ama yapicak bişey yok artık yağmur toparlasin kendine gelsin de dusunmuyorum yavru almayı zaten artık yuvaligi bu yumurta için sipariş vermiştim
Evet hocam onlara zarar gelmediği için bır yandan mutluyumOlsun siparişi iptal etme acele karar verme
Moralin şuan bozuk ve üzgünsün seni anlıyorum ama önemli olan bence şuan için kuşlara zarar gelmemiş olması
Tekrardan bir süreci birlikte yasacaz ve bu sefer mutlu sonla bitecekEvet hocam onlara zarar gelmediği için bır yandan mutluyum
pvc yuvalıkları tavsiye ederim. Ne kırılıyor kolay kolay ne de parazit tutuyor ahşaplar kadar.Evet hocam onlara zarar gelmediği için bır yandan mutluyum
Artık istemiyorum desende bir yanım hala istiyor bakalım hocam Allah büyükTekrardan bir süreci birlikte yasacaz ve bu sefer mutlu sonla bitecek
Benim bugün sipariş verdiğimde PVC sanırım hocam tam hatırlamıyorum kafam yerinde değil bı bakım ne aldigimapvc yuvalıkları tavsiye ederim. Ne kırılıyor kolay kolay ne de parazit tutuyor ahşaplar kadar.
MDF benim sipariş verdiğim hocam PVC değilmiş keşke hemen sipariş vermeseydimpvc yuvalıkları tavsiye ederim. Ne kırılıyor kolay kolay ne de parazit tutuyor ahşaplar kadar.
Aynen öyle bir yanın hep ister o duyguyu da çok iyi bilirim zamanla bu düşüncen kaybolacak eminimArtık istemiyorum desende bir yanım hala istiyor bakalım hocam Allah büyük