Acil yardım!! Kuşumun tırnağı kırılmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mangoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eğer ayağını kullanıyor, parmaklarını kıvırıp tutuyorsa sorun etmeyin. O şişlik toparlayacaktır. Bazen iki bacak arasında belirgin görülebilen incelik ve kalınlık durumu gözlemlenebilir.
Tünekte duruyor. Bizi görünce tünekte sağa sola seri bir şekilde gidip geliyor. (Beni dışarı çıkarın yürümesi) 😊 Tünekten tüneğe zıplıyor. Arada bir ayağını içine çekiyor. Onun haricinde bir tırnağı kırıldığı gün simsiyah olmuştu. O tırnak hala simsiyah. Dediğiniz gibi iki bacak arasında fark oluyorsa sorun daha kötü hocam. Hayvan 8 aydır bizimle ve biz bunu yeni fark ediyorsak. Hiç hayvanla ilgimiz yok demektir 😂

Tünekte duruyor. Bizi görünce tünekte sağa sola seri bir şekilde gidip geliyor. (Beni dışarı çıkarın yürümesi) 😊 Tünekten tüneğe zıplıyor. Arada bir ayağını içine çekiyor. Onun haricinde bir tırnağı kırıldığı gün simsiyah olmuştu. O tırnak hala simsiyah. Dediğiniz gibi iki bacak arasında fark oluyorsa sorun daha kötü hocam. Hayvan 8 aydır bizimle ve biz bunu yeni fark ediyorsak. Hiç hayvanla ilgimiz yok demektir 😂
fark yoksa bile bir miktar şişkinliği de süreçten kaynaklı kabul etmek lazım :D :D

Bunu zaman gösterir. Genelde tırnak uzama eğilimi gösterirse eğer eski haline döner. Bence çok derin kırılma değil. Uzar gibi geliyor. Düzelmez ise olabilecek en olumsuz durum tırnağını düşürebilir. Düşen tırnak cooook nadiren yenileniyor. Yenilenmiyor demek bile doğru olabilir 😑

Bunu zaman gösterir. Genelde tırnak uzama eğilimi gösterirse eğer eski haline döner. Bence çok derin kırılma değil. Uzar gibi geliyor. Düzelmez ise olabilecek en olumsuz durum tırnağını düşürebilir. Düşen tırnak cooook nadiren yenileniyor. Yenilenmiyor demek bile doğru olabilir 😑
Tırnak olmadan da bi sıkıntı olmaz demi hocam. Hayatına devam edebilir yani

el

elbette, sorun olmayacaktır.
2-3 gündür birşey yoktu. Sürekli kafesteler çıkarayım dedim. Dün de çıkardım bişey olmadı. Bugün çıkardım biraz önce kafese koydum yine tırnağını kanatmış durmuş ama sanki. Bu çocuk beni kalpten götürecek artık birgün. Ben düzelsin diye uğraştıkça bunlar kendilerine zarar veriyorlar. Sizce kremi mi sürelim yoksa rif ampül ve kantaron yağı vardı onlardan birisini mi süreyim ?

Geri