İlk olarak soğuk suyla yıkayın. (Çayın acı tadı gidiyor daha lezzetli oluyor.) 7-10 dk sıcak suda bekletip süzerek isterseniz suluğuna koyabilirsiniz isterseniz yanınızdayken içirebilirsiniz. Kuşun durumuna göre değişir tabii ki ama aşırı verilmediği sürece herhangi kötü bir yan etkisi olmadığı için rahatlıkla verebilirsiniz. Örneğin Paşa'ya karahindiba, civanperçemi ve kekik eğer taze ise her gün, değil ise haftada birer kez veriyorum. Ayda bir ekinezya ve zeytin yaprağı, bazen de tarçın çayı (tarçını mamasına da katabiliyorum) verebiliyorum. Bu planı sağlıklı bir süreçteyken veterinerimiz ile yapmıştık. (çok şükür şimdi de iyi). Uygulamaya başlayacağım.
çok güzel açıklamışsınız. 2 ay içinde toplam 10gün antibakteriyel kullandım kuşlarda. o yüzden bitkisel takviye yapmak istedim. teşekkür ederim.İlk olarak soğuk suyla yıkayın. (Çayın acı tadı gidiyor daha lezzetli oluyor.) 7-10 dk sıcak suda bekletip süzerek isterseniz suluğuna koyabilirsiniz isterseniz yanınızdayken içirebilirsiniz. Kuşun durumuna göre değişir tabii ki ama aşırı verilmediği sürece herhangi kötü bir yan etkisi olmadığı için rahatlıkla verebilirsiniz. Örneğin Paşa'ya karahindiba, civanperçemi ve kekik eğer taze ise her gün, değil ise haftada birer kez veriyorum. Ayda bir ekinezya ve zeytin yaprağı, bazen de tarçın çayı (tarçını mamasına da katabiliyorum) verebiliyorum. Bu planı sağlıklı bir süreçteyken veterinerimiz ile yapmıştık. (çok şükür şimdi de iyi). Uygulamaya başlayacağım.
Aloeverayı nasıl veriyorsunuz tarif varsa çok iyi olur.
Antibakteriyel olarak ne kullandınız? Enro mu? Ne için kullandınız?çok güzel açıklamışsınız. 2 ay içinde toplam 10gün antibakteriyel kullandım kuşlarda. o yüzden bitkisel takviye yapmak istedim. teşekkür ederim.
45 gündür düzelmeyen dışkı, bu dışkı neyi ifade ediyor burda anlatmıştımAntibakteriyel olarak ne kullandınız? Enro mu? Ne için kullandınız?
Aaa tamam hatırladım. Dışkılar nasıl? Tüm kuşlara Sulphamezathine (Sülfadimidin Sodyum) verdiğiniz söylemişsiniz. Salmonella olduğunu düşündüğünüz kuşa da mı verdiniz?
hayır ona vermedim çünkü onda 2. baytrili başlamıştım.Aaa tamam hatırladım. Dışkılar nasıl? Tüm kuşlara Sulphamezathine (Sülfamidin Sodyum) verdiğiniz söylemişsiniz. Salmonella olduğunu düşündüğünüz kuşa da mı verdiniz?
1 bardak su için ne kadar karahindiba koyuyorsunuz. bugün temin ettim. yarın vermeyi düşünüyorum.İlk olarak soğuk suyla yıkayın. (Çayın acı tadı gidiyor daha lezzetli oluyor.) 7-10 dk sıcak suda bekletip süzerek isterseniz suluğuna koyabilirsiniz isterseniz yanınızdayken içirebilirsiniz. Kuşun durumuna göre değişir tabii ki ama aşırı verilmediği sürece herhangi kötü bir yan etkisi olmadığı için rahatlıkla verebilirsiniz. Örneğin Paşa'ya karahindiba, civanperçemi ve kekik eğer taze ise her gün, değil ise haftada birer kez veriyorum. Ayda bir ekinezya ve zeytin yaprağı, bazen de tarçın çayı (tarçını mamasına da katabiliyorum) verebiliyorum. Bu planı sağlıklı bir süreçteyken veterinerimiz ile yapmıştık. (çok şükür şimdi de iyi). Uygulamaya başlayacağım.
Merhaba.1 bardak su için ne kadar karahindiba koyuyorsunuz. bugün temin ettim. yarın vermeyi düşünüyorum.
Benimki de toz değil ama biraz daha ufak. Siz onu göz kararı bir tatlı kaşığını dolduracak şekilde kullanabilirsiniz. (dopdolu bir kaşık olmasın)
Doğru söyleyin kim nazar değdirdi?Buda benim ki; ?
Ekli dosyayı görüntüle 16699
Tabii ki. ?Bu besinlerin hepsi muhabbet kuşları içinde geçerli mi? @Taha Aktaş
Rica ederim.Teşekkürler