Sabah götürmüşler kapaliymis, şimdi tekrar veteriner fakültesine götürmüşler sıradalarmişVeterinere gitse keşke hemen bekletmeden.
İnşallah kurtulur kuzucukSabah götürmüşler kapaliymis, şimdi tekrar veteriner fakültesine götürmüşler sıradalarmiş
Veteriner yabanci imiş bir tek konuşmalarinin arasinda antibiyotik dedigini anladim diyor, üç tane ilacı karıştırıp şiringa ile vermiş resmini atarim 3 saate bir iki üç damla verin demiş, dışkısı hâlâ beyaz degil iyi demiş, mama almalarini tavsiye etmiş doktor, ceryanda kalmış olabilir demiş, augmentin verdik demiş doktor da iyi demiş, kuş orda yem yemiş görüntülü konuştuk kuşta düzenli olarak kafa atme hareketi var bir bacağı açık duruyor ballı krakerin başında takiliyordu inşallah dedikleri gibi yiyordur, mamayi nemlendirip önüne koymalarini söyledim, kendi fazla yiyemeyebilir siz de şırınga ile Mısır unu yumurta sarisi ve bebe biskuvisi ile destekleyin dedim, eğer kurtulursa bir mucize olacak,Ne demişler geri dönüş oldu mu acaba
Teşekkür ederim Doğanay bey, sizce siringadaki ilaç nedir hangi ilacı vermiş olabilirlerçok geçmiş olsun. Umarım tez vakitte toparlar.
Sinir sistemi hasar görmüş olabilirBöyle atak geçirmesinin sebebi ne olabilir?
İyi olmasına çok sevindim ballı krekeri çıkarmasını söyleyinEkli dosyayı görüntüle 27111
Haberler güzel görüntülü konuştuk artık tünek üzerinde durabiliyorayrica kafa atma hareketini de yapmıyor, mama yiyor, ilaç bitene kadar devam edecekler, dışkısı yesil- koyuyesil ve beyazı var, ilaçtan sonra 3 gün karaciğer destekleyici ve 3 gün probiyotik vermelerini söyledim, ha bir de arastirmacı kimliğimle neden hastalanmis olduğu konusunda bir ipucu yakaladim
suyunu iki üç gunde bir degistiriyorlarmis ama kuş hep sulugun içine de diskiliyormuş sulugun yerini degistirmesini söyledim. Umarim kuş tamamen iyileşir ve hepimiz için faydalanilabilecek bir tecrübe olmuş olur
![]()
Evet balli krakeri bir iki gün sonra çıkarmalarını söyledim, kuşta kusma yok dün şırınga ile mama vermişlerdi ve ağızdan ilaç vermeye devam ediyorlar, teşekkürlerİyi olmasına çok sevindim ballı krekeri çıkarmasını söyleyin
Kuş kusmus zehirlenme durumu da olabilir kuşa ne olduğu konusunda en iyi cevabı bakıcısı verir hergun rutin bir gözlem bu yüzden gerekli geçmiş olsun
Elbettedaha iyi olmasına sevindim. Tedavi sonrası güncelleme yapabilir misiniz?