Rüştü Okumuş
Çevirmen
Bu yemden alan forum sakinlerimiz vardı. Yemi herhangi bir teste tabi tutan var mı? Yani bardakta suyla testtir, kuşun yeme testidir. Bu tür?
Buz dolabı değil, serin ışık görmeyen yerde saklayarak. Zaten yeni sezon yemler hepsi ve en az 6-7 ay bir terslik olmazsa bozulması söz konusu olmaz.
Cede mamayıda buzdolabında tutuyorum yumurtalı olduğu için zaten.Onda bir sorun olmadı da tarhana nemlenmişti o geldi aklıma Kışın kapalı balkonda dolapta tutarım yaza doğru da dolaba geçiririm artık.Kesinlikle nem sorunu diye birşey söz konusu değil. Kavanozların dışı buğulanır ancak içi kesinlikle kuru kalır... Yani içindeki ürün nemlenmez
Tamamen karışımla alakalı bence. Ben hiç buzluk kullanmadım ve hep çuval tükkettim. Gerçi çuvalları da genelde 4-5 ayda eritiyordum. Bir ara 1,5 ayda 1 çuval bitiyordu
Cede mamayıda buzdolabında tutuyorum yumurtalı olduğu için zaten.Onda bir sorun olmadı da tarhana nemlenmişti o geldi aklıma Kışın kapalı balkonda dolapta tutarım yaza doğru da dolaba geçiririm artık.
Getirmiyorlar ya talep az diye
Evet yem konusunda özellikle çok titizsiniz biliyorum kavanozları çok sıkı kapar öyle koyarım.Hazal bana güvenebilirsin bu konuda. Benim ne kadar pinpirikli olduğumu biliyorsun bu konularda. Eğer en ufak bir sıkıntı olsaydı yemlerde önce kendim buzdolabına koymazdım ve sizede önermezdim
Hayırlı olsun hocam hakettiniz zatenTeşekkür ederim Vurdum masaya yumruğumu, olmaz hocam böyle dedim. Bide bi içmişim bi içmişim...
Bana kalırsa 5 kg alın. 6-8 ay götürecektir sizi ve daha ekonomik olacaktır.Ben de Benelux yemi denemek istiyorum. Garden mix kullanıyorum şu an ama sari darılar hep kalıyor yemiyor. Elimle verirsem oyle yiyor ama yemlikte hep seçiyor. Bir de Benelux deneyim diyorum. Ne kadarlık alsam bilemiyorum balkon kapalı camli ama fazlasıyla soğuk orda tutarim diye düşünüyorum eger fazla alırsam, 1kg alırsam buzdolabında tutarım.