Ağızdan damlatırken çok çırpınıyor. Mecbur suyuna damlatacağım.Bence hemen başlanmalı ve ardından besin kürüne geçilmeli. Dışkılar şu haliyle bile neredeyse iyi. Triflucan 4-6 gün arası kullanım gerektiriyor. Ağızdan 1 ya da 2 damla kullanmak yeterli oluyor. Suya 6-8 damla arası kullanılabilir ancak bu ila için ağızdan direkt kullanım daha uygundur
vitamin, probiyotik ve yumuşak gıda (mama, sebze) sunumlarıAğızdan damlatırken çok çırpınıyor. Mecbur suyuna damlatacağım.
Besin kürü dediğiniz nasıl oluyor?
5 gün Triflucan kullandım. 2 gün probiyotik kullandım. Dışkısı yine iyi gözükmüyor. Bir ara toparlar gibi oldu, bu sabah yine bozuldu.
Ekli dosyayı görüntüle 21175
Evet. Dişi olunca ne gibi bir durum oluyor?yapan kuş dişi miydi?
3 gün netcox+3 gün probiyotik+2 gün vitaminhangi ilaçları kaçar gün kullandıniz özetlermisiniz?
Evet. Dişi olunca ne gibi bir durum oluyor?
3 gün netcox+3 gün probiyotik+2 gün vitamin
2-3 gün sadece su
5 gün triflucan+3 gün probiyotik+2 gün vitamin (vitamine yeni başlayacağım.)
Hayır, önce koksidiyozu halletmem söylendi. Sonra mantar için Triflucan kullandım. Onu görmedim tahlil sonucunda.laboratuvar analizinde stafilokok bakterisi çıkmış. antibiyotik kullanmadınız mı?
Hayır, önce koksidiyozu halletmem söylendi. Sonra mantar için Triflucan kullandım. Onu görmedim tahlil sonucunda.
Stafilokok bakteri dediğiniz staph.aureus mu? Onun için ne kullanabilirim?
Evde daha önceden Triflucan olduğu için Netcox'tan sonra ona başlamıştım.bunların hepsi detaylı yazılmıştı, tekrar özetliyorum. laboratuvar analizinde bakteri + mantar + koksidiyoz tespit edilmis
veterinerden enrofloksasin etken maddeli antibiyotik almanız lazım. duruma göre 5-7 gün kullanılacak, ilacı temin edince yazarsınız
antibiyotik sonrası tekrar mantar ilacı kullanmanız gerekecek, ilaç sıralaması doğru olmamış. antibiyotik mantarı azdırır ve kuşunuzun yapısı mantar üremesi için çok müsait
koksidiyoz tespit edilen kuşa 3 gün toltrazuril yeterli gelmeyebilir, gerekirse ileride 3 gün daha kullanılabilir. ilacı saklayın
Enrocid %20 olur mu?bunların hepsi detaylı yazılmıştı, tekrar özetliyorum. laboratuvar analizinde bakteri + mantar + koksidiyoz tespit edilmis
veterinerden enrofloksasin etken maddeli antibiyotik almanız lazım. duruma göre 5-7 gün kullanılacak, ilacı temin edince yazarsınız
antibiyotik sonrası tekrar mantar ilacı kullanmanız gerekecek, ilaç sıralaması doğru olmamış. antibiyotik mantarı azdırır ve kuşunuzun yapısı mantar üremesi için çok müsait
koksidiyoz tespit edilen kuşa 3 gün toltrazuril yeterli gelmeyebilir, gerekirse ileride 3 gün daha kullanılabilir. ilacı saklayın
Enrocid %20 olur mu?
Daha satın almadım. Araştırıyorum. Kuşum son birkaç haftadır sürekli ilaç kullandı zaten, daha hafif bir alternatif iyi olur sanki. Sizin başka öneriniz var mı?100 ml suluğa 2 damla eklenip 5 gün kullanabilir. ilaç kullandığınız sürece kafesteki kalsiyum kaynaklarını çıkarın, market/damacana suyu kullanın
ilacı direkt ağızdan damlatmayın, çok ağırdır
Enrocure %10 alabilirsiniz. Çoğu veterinerde bulunuyor sizin içinde kolay olur ve ya baytril 2.5Daha satın almadım. Araştırıyorum. Kuşum son birkaç haftadır sürekli ilaç kullandı zaten, daha hafif bir alternatif iyi olur sanki. Sizin başka öneriniz var mı?