Benim 4 aylık bir muhabbet kuşum var Sıcak havalarda daralıyor malum tüylerine üflememi seviyor. Tüylerine Üflerken Derisinin Bazı kısımlarında siyahlıklar gördüm ama benek şeklinde değildi tabi. Hastalığı var mı diye korkuyorum..
Merhaba. Kuşum küçük ve biraz korkak tüylerini açamıyorum açsam bile kamera ile çekemiyorum biraz araştırdım kuruluk gibi bir hastalık varmış. Ama belirtileri uyuşmuyor kuşum sağlıklı. Bazen kafesinde dışkısını yiyor ama kafeste kuş kumu, kalamar kemiği, vitamin blok, mineral blok, gaga taşı, aspur içeren yem gibi herşey var. Kafeste kemirmiyor taş o yüzden kafes dışında veriyorum. Garip bir kuş ölecek diye korkuyorumaramıza hoş geldiniz. Çekebilirseniz bir görsel görmem lazım. Demek istediğinizi anladım ancak farklı bir yorumu olabilir durumunuzun.
Evet olabilir. Önlenemez ise ızgaralı kafes kullanmalisinizTeşekkür ederim. Peki dışkısını yediği için ciddi bi hastalığı olur mu ? olursa ne yapmam gerek?
ızgaralı kafes zaten ama ızgaraya takılanları yiyorEvet olabilir. Önlenemez ise ızgaralı kafes kullanmalisiniz