batari2521
Forum Sakini
Oncelikle disi erkek olayindan eminmiyiz. Cunku iade edecegim. Şart kosmuz idim erkek ve disi olacak diye.Görünen, sarı olan erkek. Beyaz olan dişi. Yalnız, beyaz albino değil kırmızı göz olmadığı için. Ayrıca sarı kuşunuz hasta gibi görünüyor... Burun deliklerinden birisi sıkıntılı mı?
Daha sağlıklı yorumlanabilmesi için, sarı kuşunuzun flu olmayan flaşsız cere ve burnun net fotoğrafı ve kısa bir video yüklemeniz gerekli. Ayrıca peçete üzerinde dışkı fotoğrafları da gerekli.Oncelikle disi erkek olayindan eminmiyiz. Cunku iade edecegim. Şart kosmuz idim erkek ve disi olacak diye.
Eger eminsek. Hasta dediniz. Ne yapmak lazim. Kasiniyor birde. Ne alayim
Tamam yarin atayim resimleriDaha sağlıklı yorumlanabilmesi için, sarı kuşunuzun flu olmayan flaşsız cere ve burnun net fotoğrafı ve kısa bir video yüklemeniz gerekli. Ayrıca peçete üzerinde dışkı fotoğrafları da gerekli.
Kaşınma durumu parazit ya da rutin durum kaynaklı olabilir. Söylediğim gibi; sağlıklı yorumlanabilmesi için daha net bilgiler ve görseller lazım.
Malesef ikisi de dişi.
Yeterlimi bu reaimler. Videoyu yukleyemedim. Buyuk dosya diyo
Tesekkur ederim yorrumlariniz ivcCremino erkek gibi geldi bana ama beyaz olan dişi. Kafes tabanına dal darı, aspur ağırlıklı bir yem koyunuz.
Dunku ile bugunku arasindamiİlk fotğraf ve ikinci fotoğraf arasında epey fark var
Hangi kus hocam sari mi tuy degistiriyorİlk gönderdiğiniz görseller ile ikinciler farklı gibi. Kuşunuz 4 aylık gibi adapte dönemin de ve tüy değiştiriyor. B vitamini desteği sunabilirsiniz bu süreçte.
Çok teşekkür ederim umarım öyledir. Kardeşim konuşturmak için çok hevesliMerhaba, kuşunuz erkek ve 3-4 ay civarı gibi geldi bana
Erkek gibi görünüyorBu çocuğun cinsiyeti nedir?