lacewingler, albinolar ile yakından akraba sayılır. Tek farkları kahvemsi lekeleri.Teşekkür ederim albino sanıyordum umarım erkektir
lacewingler, albinolar ile yakından akraba sayılır. Tek farkları kahvemsi lekeleri.Teşekkür ederim albino sanıyordum umarım erkektir
Merhaba aramıza hoşgeldinizMerhaba benim albinoyu erkek diye aldık ama sizce nedir bide mavi olanı erkek diye almıştık başka bir Pet Shop götürdüm dişi dedi yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet gözleri kırmızı erkekmi peki gerçektendeMerhaba aramıza hoşgeldiniz
Evvet mavi kuşunuz dişi cere bölgesinde katman olmuşumu başlamış korkusuz vazelin sürebilirsiniz gece sürüp ışığı kapatın burun deliğine gelmeyecek şekilde
Albino dediğiniz kuşu ben albino olarak göremedim gözleri kırmızı mi ?
Değilse duble faktör dişi bir kuş
Eğer kırmızı gözluyse albino dişi albinolar genelde dişi oluyor
Ben kimim kısmından kendinizi ve kuşunuzu tanitiniz güzel ödülleri olan yarışmamızada katılım bekliyoruz
Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Evvet mavi kuşunuz dişi cere bölgesinde katman olmuşumu başlamış korkusuz vazelin sürebilirsiniz gece sürüp ışığı kapatın burun deliğine gelmeyecek şekilde
Albino dediğiniz kuşu ben albino olarak göremedim gözleri kırmızı mi ?
Değilse duble faktör dişi bir kuş
Eğer kırmızı gözluyse albino dişi albinolar genelde dişi oluyor
Ben kimim kısmından kendinizi ve kuşunuzu tanitiniz güzel ödülleri olan yarışmamızada katılım bekliyoruz
Selamlar kuşların cinsiyetlerini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Maşallah çok güzel caremo cinsiyeti erkek ama yaşı konusunda yardımcı olamam çift faktör ve caremiolarda Kafa çizgisi olmuyor en doğru bilgiyi üretici ve bilezik verebilirMerhabalar, 2 hafta önce aldığım kuşumu erkek dediler fakat ben emin olamadım, yardımcı olur musunuz? Teşekkürler, kaç aylık olduğunu da tahmin etmek mümkün müdür? Biraz inatçı karnı acıkmazsa kesinlikle ele gelmek istemiyor ve çok enerjik.
Rica ederimÇook teşekkürler
Cinsiyetini söyleyebilirseniz çok memnun olurum
Kuşunuz dişi maşallahCinsiyetini söyleyebilirseniz çok memnun olurum
Teşekkürler bilgi içinKuşunuz dişi maşallah