Maşallah, beyaz albino ama sari olan değil. Cift faktörlü spangle erkek. Yeni yeni kizismaya başlamış dişi. Diğer kuşlarla bakimlari aynı oluyor, farklılık yok. Uçma konusu da bir kaç nedenli olabilir. Tüy ekskikligi, idmansizlik vb. Gibi
Sarı olan çift faktörlü spangle erkek.Maşallah, beyaz albino ama sari olan değil. Cift faktörlü spangle erkek. Yeni yeni kizismaya başlamış dişi. Diğer kuşlarla bakimlari aynı oluyor, farklılık yok. Uçma konusu da bir kaç nedenli olabilir. Tüy ekskikligi, idmansizlik vb. Gibi
Görmeyle ilgili bilinen bir sorun yok hocam. Cinsiyet ve mutasyonlar dediğim ve yazdığınız gibi. Dişi 8-10 ay civarı, erkek ise 1,5-2 yaş gibi.Sarı olan çift faktörlü spangle erkek.
Beyaz olan albino dişi.
Doğru mudur?
İdmansızlık olabilir dediğiniz gibi. 6 aydır falan sahiplendirilmek için kafesten hiç çıkmadan bekletilmişler bi çatı katında.
Sarı erkek hemen uyum sağladı. İlk günden kafama elime falan geliyor. Beyaz dişi biraz daha ürkek sanki. Biraz daha sakinleşsin güvensin onu da alıştırırız belki.
Albinolarda genetik bir görme kusuru sorunu olmuyor değil mi?
Yaşları ile ilgili bir görüşünüz var mı?
maşallah, ikisi de dişi. Solda ki siyah gözlü (çift faktörlü spangle), sağda ki kırmızı göz ise albinoMerhaba bilen biri bilgilendirebilir mi sağdakini dişi soldakini erkek diye aldım ama cere renkleri ikisi de dişi gibi olmaya başladı yanılıyormuyum bilen biri yardımcı olabilir mi?
Aynen göz renkleri söylediğiniz gibi teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Erkek sanıp 3 aydır paşa adıyla sesleniyodum soldakine o biraz hayal kırıklığı oldu ama neyse ) 4 aylıklar şu an bi kaç ay sonra erkek de alıyım bunlara barimaşallah, ikisi de dişi. Solda ki siyah gözlü (çift faktörlü spangle), sağda ki kırmızı göz ise albino
merhaba, kuşunuz bir albino ve dişi. Bu şekilde bebekler görmek istiyorsanız erkek albino ya da lutino almanız gerekiyorMerhaba muhabbet kuşuma eş almak istiyorum ama cinsiyetini bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
Peki hocam albino almasam normal muhabbet kuşu alırsam bi sıkıntı çıkarmımerhaba, kuşunuz bir albino ve dişi. Bu şekilde bebekler görmek istiyorsanız erkek albino ya da lutino almanız gerekiyor
hayır, sıkıntı çıkmaz.Peki hocam albino almasam normal muhabbet kuşu alırsam bi sıkıntı çıkarmı
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinhayır, sıkıntı çıkmaz.
Merhaba , kuşunuz albino değil cinsiyeti dişiEkli dosyayı görüntüle 27155Ekli dosyayı görüntüle 27156kolay gelsin kuşum albinomu ve cinsiyeti nedir acaba?
Tünekte dururken kabarıyor arada normal midir
Merhaba, açı maalesef uygun yorum yapmama engel oluyor. Tünekte, kısmen buna benzer bir çekim yapınız lütfen. Üstten ve flashlı çekimler yanıltabiliyor . Lacewing gibi sanki mutasyonu, erkek olabilirEkli dosyayı görüntüle 27155Ekli dosyayı görüntüle 27156kolay gelsin kuşum albinomu ve cinsiyeti nedir acaba?
Tünekte dururken kabarıyor arada normal midir
Dişi gibi ama resim net değil albino olduğundan eminminiz ben gözlerini kırmızı göremedim resim de yanıtlamış olabilirBenim albino kusumun cinsiyeti nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 28330
Kuşunuz dişi, maşallah...Benim albino kusumun cinsiyeti nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 28330
Erkek bir lacewing gibi maşallahSelamlar 3 aylık kadar veya 4. Cevap için teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 28357Ekli dosyayı görüntüle 28358