Kuşunuz dişi görünüyor.
Bunun cinsiyeti nedir?
Merhaba kuşunuz dişiYardim edecek birisi yokmu ?
Eyvallah saolunMerhaba kuşunuz dişi
Kuşunuz dişi.Merhaba Hocam. Dün çocuklarımla mahallemizde bulunan kuşçudan aldık. Cremino olduğunu öğrendik. Yavru diye ve erkek diye aldık. Sizce cinsi ve ırkı nedir Doğanay Hocam. Şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar. kuşlarımın cinsiyetini öğrenebilir miyim? Ekli dosyayı görüntüle 3974Ekli dosyayı görüntüle 3976Ekli dosyayı görüntüle 3977Ekli dosyayı görüntüle 3975
Yeşil kuşunuz dişi. Beyaz olan erkek gibi görünüyor ama sanki dişiye dönebilir gibi geldi .Merhabalar. kuşlarımın cinsiyetini öğrenebilir miyim? Ekli dosyayı görüntüle 3974Ekli dosyayı görüntüle 3976Ekli dosyayı görüntüle 3977Ekli dosyayı görüntüle 3975
peki çok çok teşekkür ederim ilginiz için. bana da bu şekilde söylediler verirken ama yine de rahat edemedim. çok sağolun.Yeşil kuşunuz dişi. Beyaz olan erkek gibi görünüyor ama sanki dişiye dönebilir gibi geldi .
evet dişi kuşunuzMerhaba erkek kuşumun yanına dişi olarak aldım ama erkek olan sürekli kaçıyor ve bu resimdeki de sürekli kovalıyor. emin olmak istiyorum , dişi midir?
Ekli dosyayı görüntüle 4009
Teşekkir ederimevet dişi kuşunuz
Beyaz erkek yeşil dişiYeşil kuşunuz dişi. Beyaz olan erkek gibi görünüyor ama sanki dişiye dönebilir gibi geldi .
Ekli dosyayı görüntüle 4414Ekli dosyayı görüntüle 4415Ekli dosyayı görüntüle 4416Sizce cinsiyeti nedir eş almak istiyorumDişi Albino'yu Ayırt Etme
Albino muhabbet kuşu çeşidi (ve Lutino da) Ino geni tarafından yaratılır. Ino genini yansıtan kuşlarda tüm melanini (tüyleri, cildi ve gözleri içindeki tüm koyu renkleri oluşturan madde) kaldırır. Böylece mavi seri muhabbetler beyaza dönüşür ve yeşil serilerin tümü sararır. Anlayacağınız sadece taban renkleri kalır. Albino, beyaz bir Inos için kullanılan terimdir, Lutino, sarı bir Ino'nun terimidir.
Ekli dosyayı görüntüle 541
Altta paylaştığım dişi albino muhabbet kuşu, gözleri pembe/kırmızı ve tüyleri tamamen beyazdır. Biraz incelediğinizde mavi seriden geldiğini gösterecek ipuçları görürsünüz. Açık mavi parlak bir etki gözlemlenmektedir. Eğer kırmızı göz yoksa albino kuşlarda, o kuşa İno diyemiyoruz. Duble Faktör dedikleri düz beyaz koyu gözlü ya da düz sarı koyu gözlü kuşlardır.
Ekli dosyayı görüntüle 540
Albino Cinsiyet Ayrımı Nasıl Yapılır?
Eğer albino kuşunuzun cere rengi beyaz, açık mavi ve kahvemsi tonlarda ise kesinlikle dişidir. Kimi zaman erkek albino muhabbet kuşunun mor cere rengine sahip fakat burun delik çevresi yayılan bir beyaz tona sahipse büyük olasılık oda dişidir. iyikus.com üzerinden cinsiyeti için emin olamadığınız kuşlarınızın görsellerini paylaşırsanız, elimizden geldiğince, bilgimiz doğrultusunda yardımcı olmaya çalışırız. Bakınız;
Ekli dosyayı görüntüle 542
Erkek Albino kuşları şu şekilde;
Albino ve Lutino Muhabbet Kuşu Cinsiyet Ayrımı