Yeni kuşumu yani çikomun eşini aldım şimdi arabayla eve gidiyorum kuş çiftleşme zamanının başlarında sağlıklı gözüküyor eve gidince çikoyu dışarı alıp yeni kuşu kafese koyacağım @Benzersiz @Doğanay Y. Foto atınca bakarmısınız?
ciko yavas yavas ögretiyor ama yinede iyi anlayanlarin diskisina fln bakmasi gerekir kafesi nereye konabilecegini felan
hayır kur hareketli bunlar. ayrıca bir önceki dişinin dışkısı için de kuşlar yeni geldiğinde böyle dışkı bozulmaları normal sayılabilir. probiyotik ile destek sağlayabilirsinizciko cikinin üstüne cikmaya calisiyor ayagini koyuyor ciki gagasini aciyor cikoyu sevmedigi anlamina gelmez öyle degilmi
probiyotik dediginiz damlami kummu ?? rica etsem amazondan bulabilirseniz link atarmisiniz burda kuslar icin petshop yok sadece balik petshopu varhayır kur hareketli bunlar. ayrıca bir önceki dişinin dışkısı için de kuşlar yeni geldiğinde böyle dışkı bozulmaları normal sayılabilir. probiyotik ile destek sağlayabilirsiniz
allah razi olsun anneme yaptiririm ben yapamazsam. ben b*k ederim onuBu tarif probiyotik harfi herfine uyun
Kuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı
Kuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı Kuşlar için uygulanması gerektiğini düşündüğüm önemli bir takviyedir. Bu konuda paylaşacağım video sayesinde evlerinizde benzer yöntemlerle kuşlarınıza probiyotik yapabilirsiniz. Eğer ben uğraşamam probiyotik yapmayla derseniz altta paylaşacağım linki...iyikus.com
olur bekle de suanda sustular kafese koydum biraz dursun kafesde yürüyemiyor
En az 2 hafta salma ikisinide daha sağlıklı olur yemliklerin ikisinide doldurolur bekle de suanda sustular kafese koydum biraz dursun kafesde yürüyemiyor
doldurdum evde kuru maya varsa probiyotikde yapcamEn az 2 hafta salma ikisinide daha sağlıklı olur yemliklerin ikisinide doldur
probiyotik dediginiz damlami kummu ?? rica etsem amazondan bulabilirseniz link atarmisiniz burda kuslar icin petshop yok sadece balik petshopu var
Oropharma Oro-Digest - 150g : Amazon.co.uk: Pet Supplies
Free delivery and returns on eligible orders. Buy Oropharma Oro-Digest - 150g at Amazon UK.www.amazon.co.uk
Bu olabilir lakin çok gelecektir..
Erkek 2 Yasinda Disi 6 Aylik bir problem cikarmiOropharma Oro-Digest - 150g : Amazon.co.uk: Pet Supplies
Free delivery and returns on eligible orders. Buy Oropharma Oro-Digest - 150g at Amazon UK.www.amazon.co.uk
Bu olabilir lakin çok gelecektir..
dişinin biraz daha büyümesi lazım çok aşırı bir sorun çıkmaz.en az 10 aylık olmalı kuluçka içinErkek 2 Yasinda Disi 6 Aylik bir problem cikarmi
suanda beraber yasarlarsa sknti cikarmidişinin biraz daha büyümesi lazım çok aşırı bir sorun çıkmaz.en az 10 aylık olmalı kuluçka için
erkek kızgınlığa girmediği sürece sorun olmazsuanda beraber yasarlarsa sknti cikarmi
Eğer probiyotik kullanımını soruyorsanız hayır bir sorun olmayacaktır. Haftada iki kere kullanabilirsiniz..Erkek 2 Yasinda Disi 6 Aylik bir problem cikarmi
canim skldi anlasamadilar gibi cikonun salincaginda sürekli disi umarim strese girmez ciko geri iade edemem cünküEğer probiyotik kullanımını soruyorsanız hayır bir sorun olmayacaktır. Haftada iki kere kullanabilirsiniz..