Yeni kuşumu yani çikomun eşini aldım şimdi arabayla eve gidiyorum kuş çiftleşme zamanının başlarında sağlıklı gözüküyor eve gidince çikoyu dışarı alıp yeni kuşu kafese koyacağım @Benzersiz @Doğanay Y. Foto atınca bakarmısınız?
Kizistiriciyemler nerede satılıyorBunlar iyi. biri vitamin biri probiyotik. Bunlar uzun zaman seni gütür
Son kullanma tarihine dikkat et bu ürünlerde
Probiyotik biraz paha olmadı evde yap
Röhnfried Vitamin ADEC 100ml (geeignet für Hühner und Tauben) | eBay
Röhnfried Vitamin ADEC 100ml. Vitamin ADEC dient zur zusätzlichen Vitaminversorgung mit den Vitaminen ADEC für Hühner und Tauben. Es fördert Wachstum, Legeleistung und erhöht die Schlupfraten. Wenn Tiere außergewöhnlichen Belastungen (Stressfaktoren) ausgesetzt sind, ist eine zusätzliche Gabe...www.ebay.de
Rohnfried entrobac Tauben probiotischen präbiotische Darm ergänzen bmfd | eBay
Finden Sie Top-Angebote für Rohnfried entrobac Tauben probiotischen präbiotische Darm ergänzen bmfd bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Ben evde yapmayı tercih ediyorum. Arkadaşlar link atar. @taha.aktaasAzdırıcı yemler nerede satılıyor
Yumurta cidden azdırıyormu :dBen evde yapmayı tercih ediyorum. Arkadaşlar link atar. @taha.aktaas
Yumurtayı eziyorum içine kırmızı havuç, havuç , kırmızı pancar koyuyorum
Yumurtaya dediklerimi koyarsanız evetYumurta cidden azdırıyormu :d
hayir 8 yildir muhabbet kuslarina ilgim var ve 8 yildir besliyorum daha ilk kez bir es aldim ve 3 sene önceki kusuma es almistim ve kurumadan ölmüstü.kuşlara sanırım daha yeni aşinasınız,
hayir zaten daha tanisma asamasindalarçiftinizin hemen yavrulamasından emin misiniz?
biliyorumyavrular dünyaya geldiğinde birçok sorun çıkabilir
vaktim var ve elimden geleni yaparimonları sizin beslemeniz apayrı bir ilgi gösterip önemli bir vakit ayırmanız gerekir.
sizede iyi günleriyi günler
yok simdi koymam zaten daha tanisma asamasindalar disi zaten kuluckaya yatabilecek durumda degil...Yumurtaya dediklerimi koyarsanız evet
Azdırıyor değilde kızışıyor denir
Ama şimdi koymayın kızıştırıcı kavga olur sonra 1 ay geçsin ondan sonra yuvalıkla kızıştırıcı koyarız
Şimdilik sade verin programdaki gibi (2 haftada birde verebilir siniz) meyvete sebzeye alıştırmaya çalışın