Yeni kuşumu yani çikomun eşini aldım şimdi arabayla eve gidiyorum kuş çiftleşme zamanının başlarında sağlıklı gözüküyor eve gidince çikoyu dışarı alıp yeni kuşu kafese koyacağım @Benzersiz @Doğanay Y. Foto atınca bakarmısınız?
Dişi zaten çikonun salıncağını ele geçirdi çikoda kafesden ayrılmıyor konuşuyor kendi kendine dişi biraz korktu heralde alışır 1 2 haftada dişinin çıkmaya niyeti yok. Çiko kendi ismini söyleyerek cilve yapıyor heraldeOyuncağı çıkarın 2 hafta ikisinide salmayın
ne programı? 2 hafta kafese kapatma mı?Hayır anlaşıyorlar sadece zaman lazım dişi etrafa alışaçak falan
Size dedim programı yapın daha hızlı alışırlar
ben birşey demedim ki dedimki canım sıkıldı moral anlamında moralim %0 dedim önceki kuşum kurumadan ölmüştü...Nie bu kadar sabırsızsınız dişiyi alalı daha 1 gün bile olmadı biraz izin verin kuş ortama alışsın 1 hafta falan.
Bunu okuHergün :
sabah sulukları yıka, yemleri üfle azsa doldur, dışkıları kontrol et.
Haftada birgün :
probiyotik (en fazla 6 saat durdur ), meyve zebze (alışkın değilse linki incele ), yumurta maması, kafes temizliği (kafes telleri, tünekler, peçete), vitamin,
Ek : 2 suluk kullan, yumurta mamasını sadede yapabilirsin.
Okuyup videolarıda izleyeceğim şuan ders çalışıyorum ...Bunu oku
Bilgi için teşekkürler. Dışkısı biraz sulu ama rengi tam yerinde bu hafta içerisinde petshopda malzeme arayışına çıkacağım alacağım şeylerin listesini alta yazıyorum eksik varsa lütfen ekleyinKuş sarı yüzlü spangledir. Rainbow değil. Dışkısı bir kaç gün içinde oturacaktır. Ortam florasına uyum süreci boyunca az yem yeme, kötü dışkı beklenebilir. Genç bir dişi
Bit spreyi ni almayın zararlı astıma sebep olabiliyorBilgi için teşekkürler. Dışkısı biraz sulu ama rengi tam yerinde bu hafta içerisinde petshopda malzeme arayışına çıkacağım alacağım şeylerin listesini alta yazıyorum eksik varsa lütfen ekleyin
-Probiyotik
-Bit Spreyi
-Anlaşmaları İçin Ek Salıncak
-Ek Suluk
-Gelecek Zamanlarda Yuva Ve Talaş
İyi geceler
Ek olarak söyleyeyim dişi kuşum uçmaya başladı ve zor yürüyor ayağında bir sıkıntı yok ama hiç yürümemiş (dik yürüyemiyor)
Zamanla çikom öğretir
Bit spreyi yerine sprey kutusuna sirke koyup kullansam??Bit spreyi ni almayın zararlı astıma sebep olabiliyor
Zili çıkar. Çiki yaklaşık 8. Ayına basçak.
Benim deneyime göre 1 ay böle suskun kalıyor genelde sonra alışıyor benkide öykeydi ilk zamanlar şimdi çiçiçikus diyor ıslık çalıyor. Öpüşme dediğin aslında yem kusma erkeke onu besliyor bu iyi.
PROGRAMI uygularsan daha hızlı alışır. Meyveye sebzeye alıştır.
Hergün dışkıları at.
Şuanda baktımda çiko kur yapıyor camın önünde. Kafa sallama felan kurmu tepeye kadar kaldırıp kafayı indiriyor tık tık tık diyede ses çıkarıyorVitamib marka arka iyi değil sana buluyum. Yıkanma şeyi alma tabaktada yıkaraın diğerleri istersen al
Dur tahmin edeyim kesin şimdi Gervit-W atarsın. İçeriğine bakarsan çok da zayıf bir ürün olmadığını görürsün.Vitamib marka arka iyi değil sana buluyum.
Kafa sallama öpüşme etrafında dönme kur hareketleri mi oluyor?Dur tahmin edeyim kesin şimdi Gervit-W atarsın. İçeriğine bakarsan çok da zayıf bir ürün olmadığını görürsün.
@savassner Sera kaliteli bir markadır, kullanabilirsiniz..