dışkıda yem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Betül y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Betül y

iyikus.com Üyesi
merhaba, kuşumun dışkısında ilk defa böyle bişi görüyorum.Neyden kaynaklı olabilir bu
haftada 2 defa probiyotik kullanıyorum, arada yumurta yiyor. Öneriniz üzerine gerwit vitamin sipariş vermiştim biraz gecikti kullanamadım.
kuş kumunu yiyor petshop dan almıştım.
kumunu da gritli kömürlü olarak değiştim henüz yemedi. Enerjisinde yemesinde şu anlık bir problem yok.

video şuanda da ayağıyla kavga ediyor galiba.

Ekli dosyalar

bilmiyorum bana şurup şişesi yerine böyle almayı önerdi.
1 ay sonra kullanamazsın şurubu, tekrar ederse yine bakarız dedi.

yok konunun sizinle ilgisi yok yanlis anlamayin lutfen , siz gerekeni yapmışsıniz

atiyorum, koca şişeyi 300 tl ye alip 30 damlasıni 100 - 200 tl ye satiyorlar, belki sizinki oyle yapmamistir ama geneli boyle maalesef

şurubu son kullanma tarine kadar, hatta 3 ay geçse bile rahatlikla kullanabilirsiniz hiç bir sorun olmaz

yok konunun sizinle ilgisi yok yanlis anlamayin lutfen , siz gerekeni yapmışsıniz

atiyorum, koca şişeyi 300 tl ye alip 30 damlasıni 100 - 200 tl ye satiyorlar, belki sizinki oyle yapmamistir ama geneli boyle maalesef

şurubu son kullanma tarine kadar, hatta 3 ay geçse bile rahatlikla kullanabilirsiniz hiç bir sorun olmaz
yok ben yanlış anlamadım zaten.
veteriner öyle bişi yapmadı 55 tl verdim.

Mineral eksikliklerinde özellikle kafes teli kemirme gözlemlenir.
bana daha çok dışarı çıkma isteği gibi geldi. Sabahları yapıyor genelde sağa sola gidiyor falan.mineral eksikliği olduğunu başka nasıl anlarım ya da ne yapabilirim.kafesinde kalamar kemiği mineral blok vs hepsi var ama çıkardım ilaç yüzünden.Normalde kemirme huyu var dışarı çıktığında da birçok eşyamı kemiriyor kendisi.

Son düzenleme:
Geri