dışkıda yem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Betül y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Betül y

iyikus.com Üyesi
merhaba, kuşumun dışkısında ilk defa böyle bişi görüyorum.Neyden kaynaklı olabilir bu
haftada 2 defa probiyotik kullanıyorum, arada yumurta yiyor. Öneriniz üzerine gerwit vitamin sipariş vermiştim biraz gecikti kullanamadım.
kuş kumunu yiyor petshop dan almıştım.
kumunu da gritli kömürlü olarak değiştim henüz yemedi. Enerjisinde yemesinde şu anlık bir problem yok.

video şuanda da ayağıyla kavga ediyor galiba.

Ekli dosyalar

bana daha çok dışarı çıkma isteği gibi geldi. Sabahları yapıyor genelde sağa sola gidiyor falan.mineral eksikliği olduğunu başka nasıl anlarım ya da ne yapabilirim.kafesinde kalamar kemiği mineral blok vs hepsi var ama çıkardım ilaç yüzünden.Normalde kemirme huyu var dışarı çıktığında da birçok eşyamı kemiriyor kendisi.
Kenirme iç güdüsünü baskılamak adına kafese yada oyun alanına kemirebileceği bir dal parçası asmak işe yarayacaktır.

Kafes dışına çıkma isteğini böyle gösteriyor olsa bile mineral için himalaya tuz kayası alıp kafese takmanızı önereyim. Kalamar ve kuş kumundan daha faydalı olacaktır. Diğerleri de önemli elbette ancak içerdiği mineraller çoğu ihtiyacı için yeterli gelir.

hocam biraz fazla soru soruyorum galiba ama veterinere götürdüğümde pek bişi denmiyor.Sizler çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim.
bizimki yine burnunu kaşımaya başladı kızardı biraz burnu.
sanki burnu tıkanıyor gibi geliyor bana.
video video video video video

Hocam merhaba tekrardan, ilaca başladığım günden itibaren dışkısı normaldi.Bugün tekrar böyle bi dışkı gördüm. Acaba küçük suluğun yarısına 2 damla az mı geldi ilaç çünkü daha önce biraz fazla vermiş olabilirim ilacı.

Ekli dosyalar

Kafes dışına çıkma isteğini böyle gösteriyor olsa bile mineral için himalaya tuz kayası alıp kafese takmanızı önereyim. Kalamar ve kuş kumundan daha faydalı olacaktır. Diğerleri de önemli elbette ancak içerdiği mineraller çoğu ihtiyacı için yeterli gelir.
Hocam bugün yem alırken söylediğiniz gibi himalaya tuz kayası almayı düşündüm petshopa baktım yoktu. Bende bu şekilde kaya tuzu bulabildim olur mu acaba?
fazla kullanımda kötü sonuçlar doğurabileceğini okudum. Ne sıklıkla kullanmalıyız? Kafese takmadan önce suyuna biraz katıp sonra mı takayım kafese..

Ekli dosyalar

Geri