fotoğrafı var mı?ahh ahh ankara şampiyonu lacewing dişimi sattım geçen ay,şimdi uğraş lacewing yavru almaya : ))
fotoğrafı var mı?
Maşallah yerim onu. Abi nasıl kızıştırdın onu o kadar ya? Ben tam anlamıyla bir türlü kızıştırmadım.Buda benim lacewing
Ekli dosyayı görüntüle 7959
Bu kadar kahveleşmesi aslında pekte iyi değil. Eş tuttu ama evcil kuşum devamını getiremediği için kahveleşti oldukça. Normal bakım harici bir şey yapmıyorum. Genelde açık kahve, pembemsi tonlar daha uygun eşleşme evresine.Maşallah yerim onu. Abi nasıl kızıştırdın onu o kadar ya? Ben tam anlamıyla bir türlü kızıştırmadım.
maşallah tüyü kadar yavru alın inşallahBuda benim lacewing
Benim oyumla Cremio artık öndeilginç sonuçlar gelceğe benziyor GRİ önde gidiyor
cremio ve albino başa baş oldularBenim oyumla Cremio artık önde
Olay budur❣ Bayılıyorum... Hocam yavrusundan alırım ne kadarBuda benim lacewing
Çok tatlis yerim ben onuBu da benim lacewing
maalesef geçen günlerde aniden öldü. Sanırım iç kanama geçirdiÇok tatlis yerim ben onu
Ayy çok üzüldümmaalesef geçen günlerde aniden öldü. Sanırım iç kanama geçirdi
Kimin gözü değdi söylesin hemen
Üzüldüm. Ama benim gözüm değmedimaalesef geçen günlerde aniden öldü. Sanırım iç kanama geçirdi
Gazete kağıdını taban altlığı olarak kullanırsan ölür tabi. Muratsani abi kınamıştı zaten seni. Bugün gazete kağıdı kullanan yarın neler yapmaz?maalesef geçen günlerde aniden öldü. Sanırım iç kanama geçirdi
Allah iyiliğini versin Kaan ya . Demi Doğanay abiden hiç beklemezdim gazete kağıdı demek. Sahiplik bitmiş (!).Gazete kağıdını taban altlığı olarak kullanırsan ölür tabi. Muratsani abi kınamıştı zaten seni. Bugün gazete kağıdı kullanan yarın neler yapmaz?
Benim gözüm değmiştir, çok çok çok beğenmiştim. Açıp açıp bakıyordum.