Genel Sohbet Konusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umit.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba forum üyeleri🌸
Telefon ekranını veya tablet ekranını TV ye nasıl bağlayabilirim ? Önceden kaçkere başka cihazlarda yaptığım şey olmasına rağmen yeni TV de yapamıyorum .
Veya benim telefon hdmı,type ce desteklemiyor.
İnternetten baktım bir yöntem bulamadım bir ürün aldım fakat geri götürdüm çalışmadı diye tekrar farklı bir ürün aldım .Telefonda bildiğiniz bir ayar var mı veya tablette çabalıyorum ama yapamıyorum.
tablet uygulamasına baktım benim tablet hdmı type c desteklemiyormuş.Farklı bir yöntem var mıdır acaba.Cevremde de bilen Yok düşüncelerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba forum üyeleri🌸
Telefon ekranını veya tablet ekranını TV ye nasıl bağlayabilirim ? Önceden kaçkere başka cihazlarda yaptığım şey olmasına rağmen yeni TV de yapamıyorum .
İnternetten baktım bir yöntem bulamadım bir ürün aldım fakat geri götürdüm çalışmadı diye tekrar farklı bir ürün aldım .Telefonda bildiğiniz bir ayar var mı veya tablette çabalıyorum ama yapamıyorum.
tablet uygulamasına baktım benim tablet hdmı type c desteklemiyormuş.Farklı bir yöntem var mıdır acaba.Cevremde de bilen Yok düşüncelerinizi bekliyorum.
en eksik olduğum konular :D

Normal de forum genel konuları dışında (kuş ,kedi,köpek) birşey paylaşmayı pek sevmiyorum ama bu biraz gerekli oldu kimsede bilmediği için .Hadi bir bilen çıksa🙂

Merhaba forum üyeleri🌸
Ekran yansıtma yapacaksınız. Tv nizde bu özellik varsa çalışır. Telefondan ekran yansıtmayı açıp tv nizi bulup tıklayın bağlantı olup ekranı yansıtır.
İkinci bir özellik ise hdmi kablo ile bağlamak.
Hdmi varsa tv nizde ve hdmi kablonuz varsa da ekran yansıtma yapabilirsiniz.

İlk seçenek için kablo gerekli değil ama ikincisinde gerekli.

Bir de şöyle özellik var. Telefondan film açtınız diyelim,izlediğiniz filmde bağlanma seçeneği görülüyor ona basıp tv ye bağlayabilirsiniz böyle bir özellik varsa.

Ekran yansıtma yapacaksınız. Tv nizde bu özellik varsa çalışır. Telefondan ekran yansıtmayı açıp tv nizi bulup tıklayın bağlantı olup ekranı yansıtır.

Bir de şöyle özellik var. Telefondan film açtınız diyelim,izlediğiniz filmde bağlanma seçeneği görülüyor ona basıp tv ye bağlayabilirsiniz böyle bir özellik varsa.
TV de ekran yansıtma yok ilk ikisi olmadı ama son dediğiniz ders videolarında filimlerde geçerli mi deneyeceğim teşekkür ederim.

TV de ekran yansıtma yok ilk ikisi olmadı ama son dediğiniz ders videolarında filimlerde geçerli mi deneyeceğim teşekkür ederim.
Tv de ekran yansıtma özelliği yoksa yansıtma olmaz.
Son dediğimi deneyin.
Başka bir seçenek ise yansıtma değil. O da flaşbellek ile olur. Flaşbelleğe atarsınız video veya fotoyu. Tv nizde flaşbellek takma yeri varsa takarsınız, flaşbellekteki dosyayı görüntüleyebilirsiniz.
Bir de tv yi androide çevirme gibi durumlar var ama ona da yüksek ücretli bir cihaz gerekli.

Son düzenleme:
Ayrıca fotoğrafını attığınız ürün küçük uçlu ,type c sanırım. Diğer türlü eski model kablo almanızı lazım hdmi kablo.
Onların ucu kalın oluyor. Tv nizde giriş yuvası da öyle ise dediğim şekilde almanız lazım. Laptopunuzda type c varsa veya telefon şarj yeri kısmı type c ise(aldığınız cihazın ucu) ,hdmi kablonun bir ucu da type c olmalı çünkü laptop ya da telefonunuza takmanız için. Eğer laptoptan açacaksanız kalın giriş yuvası varsa yani,iki tarafı da kalın uçlu hdmi kablo alabilirsiniz. Yani bir ucu tv ye girecek şekilde,bir ucu da laptop ya da tabletinize ya da telefonunuza uygun olmalı.

Son düzenleme:

TV de ekran yansıtma yok ilk ikisi olmadı ama son dediğiniz ders videolarında filimlerde geçerli mi deneyeceğim teşekkür ederim
Tv modelinizi yazın ona göre yönlendirme yaparım.
Arçelik diyeceğim genel bir cevap olacak galiba 🙂

TV de ekran yansıtma yok ilk ikisi olmadı ama son dediğiniz ders videolarında filimlerde geçerli mi deneyeceğim teşekkür ederim

Arçelik diyeceğim genel bir cevap olacak galiba 🙂
Arçelikte son dediğim şey var biz de yeni arçelik tv aldık ordan biliyorum. Ayrıca yeni tv diyorsunuz,ekran yansıtma vardır.Arçelik hangi modeli olduğunu yazar mısın ?

Geri