Bir arkadaş kuşunun gözünün enfeksiyon olduğunu söyledi, getirirse tedavi edeceğimi söyledim fakat durumu çok kötü. Şok oldum. Buna napabiliriz? Kör değil test ettim
bana göre evet. Bir şekilde yok olması gerekiyor ürünlerleSabah sabah damlayı damlatmamla birlikte gözünden kan akmaya başladı, korkuttu beni eşek. İltihap geldi biraz da. Hala görüyor bir sıkıntı yok çok şükür. Kanaması da durdu. Bu iyileşme belirtisidir değil mi
Yok hocam maalesef, cerrahi müdahale olmadan zor gibi geliyor bana. Pamuğa genta damlatıp gözün iç kısmına da pansuman yapıyorum. Haftaiçi bir gün başka bi veteriner hekime götüreceğim, cerrahi müdahale gerekiyor derse artık duruma bakalım. Burun içi de dolu tıs tıs diye nefes alıyor, onu da temizlemem lazımBiraz kuruma olmuş gibi ama şişi inmemiş
Bence gerekiyor. Orada ki kitlenin çıkarılması lazım gibi Yanıt vermesi gerekirdi çoktan ilaçların.Yok hocam maalesef, cerrahi müdahale olmadan zor gibi geliyor bana. Pamuğa genta damlatıp gözün iç kısmına da pansuman yapıyorum. Haftaiçi bir gün başka bi veteriner hekime götüreceğim, cerrahi müdahale gerekiyor derse artık duruma bakalım
YouTube üzerinde bu kuşun durumuna çok benzer bir kuş videosu izledim az önce. Şişlik durumu çok yakın buna. Aynı etken maddeye sahip netida diye bir damla ve terramycn ile iyileştiğini belirtmiş. Bende tesadüfen aynı etken maddeye sahip damlayı almışım. Bir iki gün kullanıp öyle götüreyim bari dedim. Açıkçası göze müdahale edebileceklerine hiç inancım yok, kaçınıyorum..Bence gerekiyor. Orada ki kitlenin çıkarılması lazım gibi Yanıt vermesi gerekirdi çoktan ilaçların.
Umarım iyi gelir ya Çok üzücü görünüyor.YouTube üzerinde bu kuşun durumuna çok benzer bir kuş videosu izledim az önce. Şişlik durumu çok yakın buna. Aynı etken maddeye sahip netida diye bir damla ve terramycn ile iyileştiğini belirtmiş. Bende tesadüfen aynı etken maddeye sahip damlayı almışım. Bir iki gün kullanıp öyle götüreyim bari dedim. Açıkçası göze müdahale edebileceklerine hiç inancım yok, kaçınıyorum..
O kuşun gözü daha fena hatta görsel ekleyeyim şöyle.. UmarımUmarım iyi gelir ya Çok üzücü görünüyor.
İshal şeklinde dışkılıyor çoğunlukla, poposunu yıkadım bi kaç kez.video paylaşabilirmisiniz?
parçalı kuşlarda genelde çift ayak rengi oluyor böyle. Hiç telaş etmeyin ayak için. Muhtemelen yıpranmış bir karaciğer veya böbrek sorunları var. Tedavisi hep güç, hatta imkansız ama iyi beslemeyle toparlıyor. Elektrolit var mıydı?Hocam mesajınızı okudum, ekleme yaptım sonrasında video ekledim. Mutasyon kaynaklı olabiliyor mu böyle? Sevindim o zaman. Renkler mutasyonlar konusunda pek bilgim yoktu