Bir arkadaş kuşunun gözünün enfeksiyon olduğunu söyledi, getirirse tedavi edeceğimi söyledim fakat durumu çok kötü. Şok oldum. Buna napabiliriz? Kör değil test ettim
Elektrolitin dediğim gibi skt tarihi geçmişti attım. Bölünmüş ürün bulamadım geçen baktığımda piyasada. Sipariş vereceğim ama gelene kadar iyice halsiz düşecekparçalı kuşlarda genelde çift ayak rengi oluyor böyle. Hiç telaş etmeyin ayak için. Muhtemelen yıpranmış bir karaciğer veya böbrek sorunları var. Tedavisi hep güç, hatta imkansız ama iyi beslemeyle toparlıyor. Elektrolit var mıydı?
Evet maalesef, birbiriyle bağlantılı birçok problemimiz var. İlacın nasıl kullandığını salmonella zamanlarından biliyorum. Temin edip kullanırım, çok teşekkürler. Göz tamamen iyileştiğinde süreci özetleyen bir mesajla geri bildirim yaparımşahsi görüşüm, 3 gün enrofloksasin etken maddeli antibiyotik kullanımı yönünde. gözdeki enfeksiyon tüm vücuda yayılmış maalesef
konu biraz uzamış, sürekli farkli semptomların yazilması nedeniyle birbirinden çok farklı tavsiyeler oluyor
Genelde bu tip sorunlarda ek olarak doksi etken maddeli ilaçlar da öneriyorlar. Sinüs kaynaklı bir tutunma söz konusu da olabiliyor. 3 günlük enrofloksasin bir ilaç kullanımını da gözlemlemek lazım.
bana kalsa ben ikisini peş peşe kullanırımDoğanay hocam haklısınız aslında doksisiklin kullanmak gerekir, ancak yakın dönemde tylosin tartarat kullanılmış , o nedenle öncelikle enrofloksasin önerdim
bana kalsa ben ikisini peş peşe kullanırım
mecbur kaldığım bir dönemde bende kullanmıştım ancak kuş sarhoş gibiydi hep Bu nedenle artık pek o yönde tercihler yapmamaya özen gösteriyorum. Bence dediğiniz gibi mix kullanmakta da sakınca olmaz.uygun dozla ikisi aynı anda kullanılabiliyor antagonist etki sözkonusu değil. şahsen çok kullandım
Aynen hocam solunum sorunu düzeldi çok şükür. Başta sürekli ağız kapama açma tıslama sorunu vardı. İlacı yarın temin ederim, çok teşekkürlerYok hocam tylosin kullandığınız için sadece enrofloksasin etken maddeli bir ilaç kullansanız yeterli olur. Videoda herhangi bir solunum sorunu da gözlemlenmiyor hem. Oldukça sağlıklı bir duruş sergilemiş
Enrocure ya da baytril yerine şu ilacı almam uygun olur mu?
Aldım, ağızdan da kullanabilirim suluğa katarak da. Nasıl kullanmalıyım?