Gr pet ürünlerinden almıştım,bölünmüş bir kaç ürün de aldım.Sorun yaşamadım.entrobac ı nereden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim
Gr pet ürünlerinden almıştım,bölünmüş bir kaç ürün de aldım.Sorun yaşamadım.entrobac ı nereden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim
Beautifl Food mamayı görsellerle inceleme yapman mümkün mü hocam? Sitemizde herhangi bir konusu yok ne yazık kiBeslediğiniz kuş türü: 8 Adet Sultan Papağanı
Kullandığınız yem: 5/1 Akdarı ve Aspur Tohumu
Kullandığınız mama: Beautiful Food
Kullandığınız Vitamin/aminoasitler: Bemiks Ampül, Calcimax D, Supradyn All Day
Kullandığınız Probiyotik ve Elektrolitler: Probiacti-Bird
Ürünleriniz hakkında düşünceleriniz: Ürünlerimden gayet memnunum. İştahla yediklerini görebiliyorum. Vitaminler ve probiyotik kuşlarımı dinç tutuyor.
Tabi hocam en kısa zamanda. İşteyken yazdığım için foruma fotoğraf yüklemeyemedim.Beautifl Food mamayı görsellerle inceleme yapman mümkün mü hocam? Sitemizde herhangi bir konusu yok ne yazık ki
Thread 'Beautiful Food Kuş Maması İnceleme' Beautiful Food Kuş Maması İncelemeBeautifl Food mamayı görsellerle inceleme yapman mümkün mü hocam? Sitemizde herhangi bir konusu yok ne yazık ki
Beslediğiniz kuş türü: Muhabbet Kuşu
Kullandığınız yem: Benelux, Ara ara da Garden Mix Pembe Paket, Garden Mix Sağlık Tohumu
Ekli dosyayı görüntüle 17466 Ekli dosyayı görüntüle 17467 Ekli dosyayı görüntüle 17485
Kullandığınız mama: CeDe Premium Eggfood Allround
Ekli dosyayı görüntüle 17468
Kullandığınız Vitamin/aminoasitler: Röhnfried Gervit-W, Nekton-S, Med Tollyamin Forte, Tecnomin Sıvı Mineral Premiksi
Ekli dosyayı görüntüle 17478 Ekli dosyayı görüntüle 17480 Ekli dosyayı görüntüle 17473 Ekli dosyayı görüntüle 17475
Kullandığınız Probiyotik ve Elektrolitler: Röhnfried Entrobac, Röhnfried Elektrolyt 3Plus ve Ge-Oral
Ekli dosyayı görüntüle 17476 Ekli dosyayı görüntüle 17477 Ekli dosyayı görüntüle 17479
Ürünleriniz hakkında düşünceleriniz:
Benelux yemimden gayet memnunum. Taze olduğunu bildiğim için ara ara Garden Mix de veriyorum. Şimdilik dönüşümlü gidiyoruz bir sıkıntı olmadı.. Haftada bir kez de yine Garden Mix'in sağlık tohumunda veriyorum hatta bununla alakalı bir yazı da yazmıştım linkini aşağıya bırakırım.
Garden Mix Sağlık Tohumu İncelemem
Selam, Sağlık tohumlarında bir sürü marka var biliyorsunuz ama içerikleri genellikle benzer; çim tohumu, turp tohumu, ıspanak tohumu, susam tohumu, haşhaş tohumu, havuç tohumu, hindiba tohumu vs... Bir çok marka denedim lakin çok farketmedi genellikle hepsini iştahla yedi. Garden Mix, Versele...iyikus.com
Benim kuştan geçen tek mama zaten Cede. Piyasada olan bir çok markayı denedim ama hayvan yemiyor hepsi ziyan oldu. Cede'yi de deliler gibi yemiyor ama buna şükür.
Gervit-W'yi zaten biliyorsunuz oldukça dolu bir vitamin. Lakin içerisinde mineral ve aminoasit yok. Aminoasit katkısı için yine aynı zamanda multi vitamin olan Nekton-S'i kullanıyorum. 18 adet aminoasit barındırması güzel. Gervit'le dönüşümlü olarak veriyorum.. Tüy dönemlerinde de Med Tollyamin Forte kullanıyorum. Ama her zaman değil. Multi vitaminlerde olan b kompleks vitaminlerde yeterli geliyor. Dediğim gibi; gerek Gervit olsun gerek Nekton olsun mineralleri tam anlamıyla karşılayamıyor bunun için de Tecnomin kullanıyorum. Bu ürün hakkında belki bir inceleme yazısı yayınlayabilirim..
Entrobac bakteri çeşitliliği açısından çok zengin olmasa da iş görüyor. Elektrolit olarak da yine dönüşümlü olarak Ge Oral ve Elektrolyt Plus veriyorum. Memnunum.
Programım iki haftalık. İlk hafta bir kez mama, bir kez multi vitamin, bir kez de probiyotik olacak şekilde veriyorum. İkinci hafta ise mama + mineral + elektrolit olacak şekilde veriyorum..
Kısacası gayet memnunum.
Sporcu olduğumdan haliyle.?sen kendin bu kadar kaliteli besleniyormusun acaba
Bölünmüşünü sat bari. Tabi sınav geçtikten sonra, şimdi uğraşamazsın.King derim gerisi hikaye yemde (deli nature 85 hariç )
şahıs şirketi açmak gerekiyor böyle satışların yapılabilmesi için. Onunda aylık masrafı 1000-1500 civarı. Yasal olmayan hiçbir uygulamada bize uymaz malumunuz. Oldu ki şahıs şirketi açarsam neden olmasınBölünmüşünü sat bari. Tabi sınav geçtikten sonra, şimdi uğraşamazsın.
Hangi Yem, Mama, Vitamin Kullanıyorsunuz?Ekli dosyayı görüntüle 8300
Biliyorum bunu defalarca konuştuk lakin sabit bir konu içerisinde, şuanda kullandığınız ürünleri tanımak ve kısa bir görüşünüzü almak için toplu bir konu oluşturalım. Sohbet yorumları silinecektir! Sadece belirteceğim şablona uygun yorum yazmalısınız.
Tam katılım bekliyorum. Lütfen kuş besleyenlere destek!!!
Yorum şablonu şu şekilde olmalı:
Beslediğiniz kuş türü: (muhabbet,sultan vs.)
Kullandığınız yem: (markası varsa görüntüsünü de ekleyiniz)
Kullandığınız mama:
Kullandığınız Vitamin/aminoasitler:
Kullandığınız Probiyotik ve Elektrolitler: (varsa)
Ürünleriniz hakkında düşünceleriniz: (olumlu olumsuz bir kaç cümle ile tecrübelerinizi aktarınız.)
**Zahmet olmayacaksa yem karışımlarından mümkünse bir kare fotoğraf ekleyebilirseniz, o markayı kullanmak isteyenler için fikir sağlayacaktır. Aynı zamanda karışımı karşılaştırmış ve zaman zaman erişemediğimiz tohum oranlarını tahmin edebiliriz
Muhabbet kusu besliyorum?
Hangi Yem, Mama, Vitamin Kullanıyorsunuz?Ekli dosyayı görüntüle 8300
Biliyorum bunu defalarca konuştuk lakin sabit bir konu içerisinde, şuanda kullandığınız ürünleri tanımak ve kısa bir görüşünüzü almak için toplu bir konu oluşturalım. Sohbet yorumları silinecektir! Sadece belirteceğim şablona uygun yorum yazmalısınız.
Tam katılım bekliyorum. Lütfen kuş besleyenlere destek!!!
Yorum şablonu şu şekilde olmalı:
Beslediğiniz kuş türü: (muhabbet,sultan vs.)
Kullandığınız yem: (markası varsa görüntüsünü de ekleyiniz)
Kullandığınız mama:
Kullandığınız Vitamin/aminoasitler:
Kullandığınız Probiyotik ve Elektrolitler: (varsa)
Ürünleriniz hakkında düşünceleriniz: (olumlu olumsuz bir kaç cümle ile tecrübelerinizi aktarınız.)
**Zahmet olmayacaksa yem karışımlarından mümkünse bir kare fotoğraf ekleyebilirseniz, o markayı kullanmak isteyenler için fikir sağlayacaktır. Aynı zamanda karışımı karşılaştırmış ve zaman zaman erişemediğimiz tohum oranlarını tahmin edebiliriz.