Merhaba muhabbet kuşumda hapşırma krizi var ortamda toz yok kafes yemlik suluk hergun düzenli temizleniyor odaları havalanıp temizleniyor yem elekten geçiyor neden olabilir video ekliyorum Streamable Video
Bugün başladım hocam inşallah daha sağlıklı olurlarBende serum olarak kullanmadım ancak sorun olmaz diye düşünüyorum. 8-12 damla arası eklenebilir suluğuna
hayır ben kullanıyorumNane yağı yakmaz mi cerelerini
Havucun dozunu fazla kaçırmış olabilirlerHocam 3 gün triflucan (ya da mikostatin) + flagyl kürü yapmamı onermistiniz kuşların dışkıları için uyguladım ve çok iyi geldi ama 2 gündür kuşların kafesini temizlemedim çünkü dişi ilk defa kuyruğunu yukarı kaldırıp başını arkaya eğdi rahatsız etmek istemedim bugün kafes temizliği sırasında dışkılarınin hem renk hemde kıvam olarak pek iyi olmadığını farkettim dün havuç yediler ondan olabilir diye düşündüm ama emin olamadim ben bı kaç gün sadece su yem ve probiyotik vericem yine de size danışmak istedim ilk dışkı erkeğin ikinci dişinin Streamable Video
ilk kuluçkası ise zorlanıyor olabilir. Dişinin duruşunu iyileştirmesi ve erkeğin kendine güvenini kazandıktan sonra düzelecektir. Bu süreçte bolca düşme olabilir.Yani hastalık vs. yok elektroliti tarif olarak vermişsiniz onu yapıp 2 gün verim hocam bide erkek dişinin üstüne çıkıyor diside istiyor ama denge kuramıyor erkeğin bir bacağı diğerinden kısa olduğu soylenmisti veterinerde rontgende farketmislerdi bu yüzden olabilir mi acemilik mi
Allah'a şükür hocam sürekli yuvalikta oluyor zaten biraz diside durgunlukta olunca hasta sandım Bu arada Turgut reis mahallesi 104. Sokak Adıyaman merkez kuzenimin kuzeni ve amcası hala enkaz altında bekliyorlar kimse yardıma gitmemiş o noktaya biz bazı yerlere yazıyoruz sizde Twitter'da Instagramda AFAD gibi yerleri etiketleyip yazarmisiniz görmeleri için ne kadar çok kişi yazarsa o kadar çok görülme ihtimali varKuluçka sürecini başlatmış gibi görünüyor. Kaç gün sürer tartışılır ancak hazırlık evresinde olan bir durum. Bir sıkıntısı yok gibi maşallah.
elbette, umarım kurtulabilirler tez zamanda. Çok üzücü Adıyamanı biraz dışladılar sankiAllah'a şükür hocam sürekli yuvalikta oluyor zaten biraz diside durgunlukta olunca hasta sandım Bu arada Turgut reis mahallesi 104. Sokak Adıyaman merkez kuzenimin kuzeni ve amcası hala enkaz altında bekliyorlar kimse yardıma gitmemiş o noktaya biz bazı yerlere yazıyoruz sizde Twitter'da Instagramda AFAD gibi yerleri etiketleyip yazarmisiniz görmeleri için ne kadar çok kişi yazarsa o kadar çok görülme ihtimali var
Evet hocam kaç kişi bekliyor Adıyaman'da sadece bizim yakinlarimiz değil inşallah sesimiz duyulur her yer böyle gerçielbette, umarım kurtulabilirler tez zamanda. Çok üzücü Adıyamanı biraz dışladılar sanki