Taha Aktaş
Veteran
Benim bildiğim avian veteriner bir tek Burak Uçar ve Ali Toygar başka var mı?
İstanbul vet var kari koca yapıyorlar işi. Bunlar dışında da adi etrafta dolaşmasa da deneyimli hekimler var yine de.Benim bildiğim avian veteriner bir tek Burak Uçar ve Ali Toygar başka var mı?
Eğer müsaitseniz paylaşabilir misiniz diğer güvenilir ve işini iyi yapan hekimleri?İstanbul vet var kari koca yapıyorlar işi. Bunlar dışında da adi etrafta dolaşmasa da deneyimli hekimler var yine de.
Kullanmadigim ilac, takviye, yem ve gitmediğim veya iletisim kuramadığım klinikleri prensip gereği paylaşma yanlısı değilim.Eğer müsaitseniz paylaşabilir misiniz diğer güvenilir ve işini iyi yapan hekimleri?
C vitamini olarak Vitaform muEkli dosyayı görüntüle 11443
En basitinden bir örnek
Bu sayfa 3000 kişiye hitap ediyor.Etmeyin,eylemeyin kardeşim ya.
Ona mı yanayım yoksa neo terramycini yarım çay kaşığı koyun denilmesine mi yanayımC vitamini olarak Vitaform mu![]()
İsmini vermek istemeyeceğim bir Facebook grubu bu ve buna benzer gönderiler ile dolu maalesef..Trajikomik. Hayır o değil, Vitaform'da C vitamini bulunmaz...
Neresinden tutulursa tutulsun, elde kalacak bir paylaşım.
Bu tür paylaşımları şikayet edebilirsiniz. Yaptığı şey alelen yasak olan birşey zaten.
Hadi forum olarak sayfayı spamlayalım.İsmi gözüküyor zaten.Arkadaşlar, rica etsem bu tür paylaşımlar yapan platfoemu ne olursa olsun, bana özel mesaj olarak bildirir misiniz, teşekkürler.
Sayfaya istedigi etkilesimi vermis olursunuz, sayfa instagram algoritmasina gore daha fazla insana gosterilmeye baslanir.Hadi forum olarak sayfayı spamlayalım.İsmi gözüküyor zaten.![]()
Evet ya,kek tarifine malzeme ekletiyor gibi :/Ona mı yanayım yoksa neo terramycini yarım çay kaşığı koyun denilmesine mi yanayım![]()
Grubu görsen daha neler var neler.Evet ya,kek tarifine malzeme ekletiyor gibi :/
Gerçekten saçma sapan bilgilerle insanlara akıl vermeyi düşünen kitleler var bunları en yakın zamanda kaldırmamız lazım ama buda neredeyse imkansızbu vitaform neymiş ya cidden demek ki ne tecrübeli hekimler ne ben kiymetini anlamamışız (ki ben kendimde kullanıyorum)
başka sitelere saldırıp sabote eden, kurtlar vadisi jargonuyla konuşan, insanları tehdit eden bir sitede rastladım az önce;
1 haftadır köşesinde uykulu duran, tünekte durmakta zorlanan, kuyruğu titreyen, dışkısı sulu ve yeşil iz bırakan kuşa vitaform önerdiler