Kabarık durma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melisatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melisatk

Forum Sakini
Bugün bulut ve yağmurun genel kontrolü vardı veterinerde fırtına ve yağmur olduğu için goturemedim doktora giderken hasta olmasınlar dedim yağmurda kabarık durduğunu ve kuyruk aşağıda ve sekme olduğunu farkkettim dışkılarınin renginde begenmedim dışkı resimlerini temiz kağıt üzerine yapınca aticam Streamable VideoIMG_20230328_144920.jpg

Bilmişlik etmek istemiyorum 😄
Ama bu işi cozduysem eğer bu kuşta yumurta oluşumu var 🥳
Bir kaç güne gelir hatta eğer ben öyle düşünüyorum 🤭🤗

Bilmişlik etmek istemiyorum 😄
Ama bu işi cozduysem eğer bu kuşta yumurta oluşumu var 🥳
Bir kaç güne gelir hatta eğer ben öyle düşünüyorum 🤭🤗
Estağfurullah hocam Yapmayın hocam dinlendircektim ben ya dün gece aynı kafese aldım ne ara oldu 😂 yine boş yumurta olmaz umarım böyle bişey varsa dışkısını inadına kağıda yapmadı dışarı yapiyo 😂 sanki dışkıda saydam bişey var gibi kafes temizlerken açık gri gibiydi kurulduğundan olabilir belki ama bugünde kabarık durunca endiselendim

Ekli dosyalar

• IMG_20230328_152612 (1).jpg
    IMG_20230328_152612 (1).jpg
    191.3 KB · Görüntüleme: 5
Estağfurullah hocam Yapmayın hocam dinlendircektim ben ya dün gece aynı kafese aldım ne ara oldu 😂 yine boş yumurta olmaz umarım böyle bişey varsa
Kulukcadan Yeni çıktı bunlar 🤭
Eğer oyor birşey varsa dün ile olacak birşey değil
Ben bu kulukcada iken kuşlarımi sadece bir defa ciflestigine şahit oldum
Yavru varken yuvalık içinde yaptıklar ne yaptılarsa 😔
Şuan için Salma bence yumurtadan emin ol
Dışkı sıvı ve yeşilimsi mi yaparsa ekle bakayım ☺️

Kulukcadan Yeni çıktı bunlar 🤭
Eğer oyor birşey varsa dün ile olacak birşey değil
Ben bu kulukcada iken kuşlarımi sadece bir defa ciflestigine şahit oldum
Yavru varken yuvalık içinde yaptıklar ne yaptılarsa 😔
Şuan için Salma bence yumurtadan emin ol
Dışkı sıvı ve yeşilimsi mi yaparsa ekle bakayım ☺️
Tamam hocam içeri girsinler kapatim kapılarını zaten dişi bir kere uçtu ondada aşağıda uçtu

Tek çift var hocam bulutla yağmur başka yok 😂 o 3 yumurtada boş cikti 2. Kuluckada 3 taneden Baska yapmamıştı zaten yumurta geliyorda dolu olmuyo bizde sıkıntımız o
Ciflesme var mı?
Muhtemelen buda kızgınlık yumurtasının devamı bir ile 3 arasida bir sayı gelebilir
Mesela son yaptıkları üç yumurta öncesi yumurtayi yapacağı gün ciflesme oluyormuydu ?

Ciflesme var mı?
Muhtemelen buda kızgınlık yumurtasının devamı bir ile 3 arasida bir sayı gelebilir
Mesela son yaptıkları üç yumurta öncesi yumurtayi yapacağı gün ciflesme oluyormuydu ?
Çiftleşme oldu hocam her iki kuluckadan önce daha demin odaya girdiğimde de çiftleşme vardı bir araya gelince çiftleşme oluyor

Benim sormak istediğim aslında yumurta geleceği gün dölleme yapıyor mu?
Eğer hergun ciflesme varsa yüksek ihtimal döllenme olmuyur yada erkek kısır

Diskiyi gördüm bana kalırsa yumurta var
Düzenli kuyruk sekmesi kamburlasma var hızlı nefes alıp veriyor mu?
Yok nefes alışı herzamanki gibi ama bu sıralar ağız açma hareketi çok yapiyo o yüzdende tedirgin oldum
Benim sormak istediğim aslında yumurta geleceği gün dölleme yapıyor mu?
Eğer hergun ciflesme varsa yüksek ihtimal döllenme olmuyur yada erkek kısır
Ayrı odada tutuyorum kediden dolayı hocam görmüyorum açıkçası fazla kafes temizliği oda havalandırma konuşma saatleri dışında rahatsız etmemek için girmiyorum

Şimdi yanlarına gittim yuvalikta ikiside hocam erkek kisirsa netten baktım bazı eksikliklerden dolayıdır deniliyor bana saçma geldi ama yinede sormak istedim yavru olma ihtimali var mı yinede
Olma ihtimali var tabi erkeğin kondisyonu iyi olması lazım
Belki bütün olay acemilikten kaynaklanıyordur ikisi yuvalıkta ise ya yumurta geliyor yada hazırlıklar başlamış

Daha önce erkek hiç ciftlesmemis dişi zaten 45 gunluktu aldığımda acemilik diyelim öyle olsun hocam 😂
bir dener misiniz?

bir dener misiniz?
Denedim hocam erkekte diside de denim mi IMG_20230328_202517.jpg

Geri