Kafesin güzel ancak içi çok dolu. Rahat kanat çırpabileceği boşluklar yaratman lazım.Bizimki de bu. Eski kafesi bir tık küçüktü, 5 aydır bu kafesi kullanıyorum ve çok memnunum bu eski görüntü, sağdaki oyuncağı çıkardım uzun zaman önce. Tirnagi takılmıştı
Ekli dosyayı görüntüle 11461
Nasıl yapabilirim hocam? Tünek düzeninden çok memnun değilim açıkçası mesela. Artık o salıncağın olduğu yerde daha rahat salıncağa binebilsin diye bir tünek daha var. Toplam 5 tünek.Kafesin güzel ancak içi çok dolu. Rahat kanat çırpabileceği boşluklar yaratman lazım.
Tüneklerinizi tam tersi paralel bir şekilde konumlandırmanız daha sağlıklı okacaktır...Tek kuş için biraz büyük ama prensesimin yanına inşallah bir arkadaş gelecek yakında
Aynısını nerden bulabilirimEkli dosyayı görüntüle 11472
Ablam için aldığım ve düzenlediğim 55 lik kafes. Boyuta göre 2 tünek kullanılabilir...
İdare ediyor ama yeni almalıyım kesinMinik bir etkinlik gibi hemde fikir amaçlı herkes kafeslerini çekip koysa, hem yeni başlayanlara örnek olsak hemde kafes modellerini görsek?
Yetersiz kafes ve yanlış tünek seçimi. Ayrıca tünek konumlandırmanızda yanlış. Kanaryalar bildiğim kadarıyla oldukça hareketli kuşlardır. Bu sebeple daha geniş alanlar sunulması taraftarıyım. Genelde ötüm,yarışmalar ve görsellik için küçük kafesler gözönündedir.İdare ediyor ama yeni almalıyım kesin
Emin olun bu forumda ki kuşlar fazlasıyla özgürHiçbir hayvan kafes hayvanı değildir! bütün hayvanlarımız için kafes dışanda uçurmalı eylenmesine izin vermemiz gerekiyor.
Çok güzeller lakin muhabbet kuşu kafesiniz küçük. Kafes içinde bir yere çarpmadan kanat cirpabilecegi bir mesafe gerekliönerilerinizi ve yorumlarınızı duymak isterim
evet farkındayım, sürekli dışarıda olsa da uyumadan uyumaya girse de evine üretim kafesi boyutlarında bir kafes edineceğim. teşekkürlerÇok güzeller lakin muhabbet kuşu kafesiniz küçük. Kafes içinde bir yere çarpmadan kanat cirpabilecegi bir mesafe gerekli
bunlarda benim çocuklarım yorum ve tavsiyelere açığım teşekkürlerÇok güzeller lakin muhabbet kuşu kafesiniz küçük. Kafes içinde bir yere çarpmadan kanat cirpabilecegi bir mesafe gerekli