Keyifli görünüyor ancak tüneklerin yatay değil de genisligine göre konumlandirmak daha uygun olabilirEkli dosyayı görüntüle 14875bunlarda benim çocuklarım yorum ve tavsiyelere açığım teşekkürler
Keyifli görünüyor ancak tüneklerin yatay değil de genisligine göre konumlandirmak daha uygun olabilirEkli dosyayı görüntüle 14875bunlarda benim çocuklarım yorum ve tavsiyelere açığım teşekkürler
Kuşların görünüşü nasıl sizce sarı olan dişi ve hiçbir zaman ben onu sağlıklı göremedim 4 yılı geçti alalı hep bir hasta duruşu varKeyifli görünüyor ancak tüneklerin yatay değil de genisligine göre konumlandirmak daha uygun olabilir
Tertemiz masallahBende katılacağım bak buna
fotoğrafta kötü görünmüyorlar.Kuşların görünüşü nasıl sizce sarı olan dişi ve hiçbir zaman ben onu sağlıklı göremedim 4 yılı geçti alalı hep bir hasta duruşu var
Teşekkür ederim sağolunfotoğrafta kötü görünmüyorlar.
nasıl öyle bir kafesi var tek kuş mu 1. fotodakiBunda benden olsun biri kendi kuşum kafesi ikinci el papağan kafesi bulup aldım diğeri de annemlerin babam yaptı ekstra oyuncak ve salıncakta ekledikEkli dosyayı görüntüle 14880Ekli dosyayı görüntüle 14879?
Evet evde çit teli vardı varil kapağının üstüne yaptı ağaç dalında merdiven gibi tırmanıp duruyor en üste ve alta yemlik kisimlerina da kumlu tünek koyduknasıl öyle bir kafesi var tek kuş mu 1. fotodaki
bence ona eş alın ve kafesi değiştirin çünkü aşağıda üşüyebilir yavrucakEvet evde çit teli vardı varil kapağının üstüne yaptı ağaç dalında merdiven gibi tırmanıp duruyor en üste ve alta yemlik kisimlerina da kumlu tünek koyduk
Kafes iş görür ancak tünek konumlandırması uygun değil. Yatay olarak değil, enine doğru takılmalı
Hocam kusura bakmayın birdaha rahatsız ediyorum ama hep merak ediyorum bu kafesteki tüneklerin yatay veya dikey olması neden bukadar önemli çiftleşmelerini filan mı engelliyor acaba ?Kafes iş görür ancak tünek konumlandırması uygun değil. Yatay olarak değil, enine doğru takılmalı.
Tunekler kendim ağaçtan koparttıgim için çok oynuyordu peceteyle tutturdum bir sıkınti olur mu birde şimdi nasıl olmuş hocam tünek yerleştirme??Kafes iş görür ancak tünek konumlandırması uygun değil. Yatay olarak değil, enine doğru takılmalı.
Hayvanlara zaten kafeslerde bakıyoruz o da genellikle en fazla 60 cm oluyor. Yani bu tabir ne kadar doğru olur bilmiyorum ama esaret altındalar... Bulundukları ortamların daha ferah olması için tünek konumu önemli. Tabii ki çiftleşme vs. için de önemli...H
Hocam kusura bakmayın birdaha rahatsız ediyorum ama hep merak ediyorum bu kafesteki tüneklerin yatay veya dikey olması neden bukadar önemli çiftleşmelerini filan mı engelliyor acaba ?