Umutmeseli
iyikus.com Üyesi
Dışkılar temiz görünüyor aslında.Genel durumunda farklılık var mı?Birde sabah temizledim öglen böyle oldu tek Kusum varEkli dosyayı görüntüle 25206
Birde sabah temizledim öglen böyle oldu tek Kusum varEkli dosyayı görüntüle 25206
Dışkılar temiz görünüyor aslında.Genel durumunda farklılık var mı?
Beslenmeleri düzenli gidiyor aslinda.Merhaba, yeni bir konu açıp destek almak daha sağlıklı olacaktır sizin için @Pastel ve Cimen . Beslenme düzenleri nasıl? Yoğun protein tüketen kuşlar ve kanallarda ki enfeksiyonlardan zaman zamanda kistten kaynaklı buna benzer dışkılar olabiliyor. Şişme durumları genelde kursak enfeksiyonlarıyla ilişkilendirilir aslında. Biraz beslenmesinden ve yem karışımından bahsederseniz sevinirim. Yeni bir konu açmalısınız mutlaka
Bilgi icin tesekkür ederim. Yemlerin protein oranlarini inceledim simdi, pelet yeme yeni yeni geciyordum, icindeki protein orani baya yüksek görünüyor %20. Daha düsük olanlarini kullanayim ozaman. Bu konuya bi bakayim.Merhaba, yeni bir konu açıp destek almak daha sağlıklı olacaktır sizin için @Pastel ve Cimen . Beslenme düzenleri nasıl? Yoğun protein tüketen kuşlar ve kanallarda ki enfeksiyonlardan zaman zamanda kistten kaynaklı buna benzer dışkılar olabiliyor. Şişme durumları genelde kursak enfeksiyonlarıyla ilişkilendirilir aslında. Biraz beslenmesinden ve yem karışımından bahsederseniz sevinirim. Yeni bir konu açmalısınız mutlaka