Kuşlar laktozu sindiremezler o yüzden sularına yoğurt suyu,kefir vs. katmayın.yoğurt suyu ekledim sularına.
3gun monodox bir gün boşluk 3gun piyeloseptyl( ümit bey siz ilk 3gun piyeloseptyl bir boşluk sonra ki 3 gün monodox demişti) bugün de yoğurt suyu ekledim sularına. İlk üç günden sonra dışkı foto istedi umut bey ancak yükleyemedim tedaviyi bırakmadım sadece monodoxu daha öncesinden suyunu hazırladigim için ilk 3gun onu kullandim . Bugün risk aldım ve eşleri aynı kafese aldım iyi günde kötü günde dedik
Geçici olarak böyle olsun o zaman ama alacağım mutlakaKuşlar laktozu sindiremezler o yüzden sularına yoğurt suyu,kefir vs. katmayın.
Kuşlar için üretilmiş olan probiyotiklerden almanızı tavsiye ediyorum...
Onun yerine kuru maya kullanabilirsiniz...Geçici olarak böyle olsun o zaman ama alacağım mutlaka
Onun yerine kuru maya kullanabilirsiniz...
Kuru maya/bira mayası nedir? Besin değeri ve Faydaları nelerdir? Nasıl kullanılır?
Evet arkadaşlar çayımı demledim ve sizler için yeni bir konu hazırladım :) Bu konuda kuru mayadan bahsediyorum. Benim sıklıkla kullandığım bir ürün. Her mamaya az miktarda katarım. Tüy zamanı suluklara da eklerim. Peki bu ürünü ne için kullanıcaz derseniz onuda yazımın devamında anlatıyorum...iyikus.com[/QUOTKuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı
Kuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı Kuşlar için uygulanması gerektiğini düşündüğüm önemli bir takviyedir. Bu konuda paylaşacağım video sayesinde evlerinizde benzer yöntemlerle kuşlarınıza probiyotik yapabilirsiniz. Eğer ben uğraşamam probiyotik yapmayla derseniz altta paylaşacağım linki...iyikus.comYarın yapsam zararı olur muOnun yerine kuru maya kullanabilirsiniz...
Kuru maya/bira mayası nedir? Besin değeri ve Faydaları nelerdir? Nasıl kullanılır?
Evet arkadaşlar çayımı demledim ve sizler için yeni bir konu hazırladım :) Bu konuda kuru mayadan bahsediyorum. Benim sıklıkla kullandığım bir ürün. Her mamaya az miktarda katarım. Tüy zamanı suluklara da eklerim. Peki bu ürünü ne için kullanıcaz derseniz onuda yazımın devamında anlatıyorum...iyikus.comKuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı
Kuşlarınız için Evde Probiyotik Yapımı Kuşlar için uygulanması gerektiğini düşündüğüm önemli bir takviyedir. Bu konuda paylaşacağım video sayesinde evlerinizde benzer yöntemlerle kuşlarınıza probiyotik yapabilirsiniz. Eğer ben uğraşamam probiyotik yapmayla derseniz altta paylaşacağım linki...iyikus.com
Erkek 1 gün öncesinde haşlanmış yumurta verdim akşam üstü ondan sanırım yine de emin değilimKuşunuz dişi mi? Yumurta dışkısı gibi
Merhaba kurumun dışkısı E1 de ki gibi ne yapmam gerekiyor ve oldukça kaşınıyor aldığımda hapşırıyordu yaklaşık 3 aydır bizimle son zamanlarda halsizleşince veterinere götürdüm farenjit olduğunu söyledi damla ve ağzına damlatlatmamız için ilaç verdi 3 gündür kullanıyoruz ama sanki daha da halsizleştiKuş Dışkıları Hastalık Teşhisi
Çoğu zaman kafes tabanında anormal dışkılar gözlemleriz. Kayda geçmiş ve bilenen bazı hastalıkların varlığında görülen dışkılar görsellerde ki gibidir;
Ekli dosyayı görüntüle 1434Ekli dosyayı görüntüle 1435Ekli dosyayı görüntüle 1436Ekli dosyayı görüntüle 1437Ekli dosyayı görüntüle 1438Ekli dosyayı görüntüle 1439Ekli dosyayı görüntüle 1440Ekli dosyayı görüntüle 1441Ekli dosyayı görüntüle 1442Ekli dosyayı görüntüle 1443Ekli dosyayı görüntüle 1444Ekli dosyayı görüntüle 1445Ekli dosyayı görüntüle 1446Ekli dosyayı görüntüle 1447Ekli dosyayı görüntüle 1448Ekli dosyayı görüntüle 1449Ekli dosyayı görüntüle 1450
merhaba, yeni bir konu açarak kuşunuzda ki dışkıyı paylaşmanız daha uygun olacaktır.Merhaba kurumun dışkısı E1 de ki gibi ne yapmam gerekiyor ve oldukça kaşınıyor aldığımda hapşırıyordu yaklaşık 3 aydır bizimle son zamanlarda halsizleşince veterinere götürdüm farenjit olduğunu söyledi damla ve ağzına damlatlatmamız için ilaç verdi 3 gündür kullanıyoruz ama sanki daha da halsizleşti