Maviş Paşa
Forum Sakini
Pazar günü kuşum ölmüştü. Onunla ilgileneceğim diye 2 3 gün diğer kafesleri temizleyemedim. Normalde sürekli süpürür siler yıkarım. Bugün kuşları dışarı çıkaracağım zaman üzerine örttüğüm pembe havluda siyah nokta gibi şeyler gördüm. Kürdanın ucuyla bastığımda kırmızı kan oldu. kuşlar çok aşırı kaşınmıyor. Ama kafalarını sürekli tüneklere sürtüyo. Yem yedikten sonra sürtüyor tünekler tahta birde normal ağaç dalları vardı. Gecen hafta o ağaç dallarında minik böcek görünce hepsini attım.
Normal Tahta tünek var şuan kafese takılan çıkıntı gibi yerinde gündüz değil gece böcek oluyor.
Pazar günü kuşum ölmüştü. Ondan olabilir mi. Bit öldürür mü ?
Bit ilacını kuşlara sıkamam elimde zor duruyorlar. Sirkeli suyla falan püskürtsem olue mu. Yada nasıl yapacağım.
Üzerine örttüğüm çarşaf ve havluları nasıl yıkayayım. Bu bitler sürekli çoğalıyormuş. Evi mi ilaçlatmam gerek. Ki bunu yapamam. Kuşları elden çıkar diye uğraşıyorlar onlara kıyamam.
Foto ekledim. Umarım belli oluyordur.
Normal Tahta tünek var şuan kafese takılan çıkıntı gibi yerinde gündüz değil gece böcek oluyor.
Pazar günü kuşum ölmüştü. Ondan olabilir mi. Bit öldürür mü ?
Bit ilacını kuşlara sıkamam elimde zor duruyorlar. Sirkeli suyla falan püskürtsem olue mu. Yada nasıl yapacağım.
Üzerine örttüğüm çarşaf ve havluları nasıl yıkayayım. Bu bitler sürekli çoğalıyormuş. Evi mi ilaçlatmam gerek. Ki bunu yapamam. Kuşları elden çıkar diye uğraşıyorlar onlara kıyamam.
Foto ekledim. Umarım belli oluyordur.